Genshin Impact ve Logitech çığır açan bir işbirliği için bir araya geliyor.

“A Touch of Fate” başlıklı ortaklıkta özel Genshin Logitech işbirliği ürünleri ve özel ürünler yer alacak. Bu, iki oyun devinin ilk kez güçlerini birleştirmesi anlamına geliyor.

HoYoverse , Genshin Impact’in X’inde (eski adıyla Twitter) “Teyvat’ın büyüsünü kurulumunuza getiriyoruz” diyerek duyurdu .

İşbirliğinin ana görseli sevilen Inazuma karakteri Kamisato Ayaka’yı sergiliyor . Elektro ulusunda önemli nüfuza sahip olan prestijli Kamisato Klanının kızıdır. Frostflake Heron olarak bilinen bu kadına, zarafeti, güzelliği ve bilgeliği nedeniyle saygı duyulur.

Kamisato Ayaka, Genshin Logitech işbirliğinin yıldızı

Ortaklığa ilişkin ayrıntılar henüz az olsa da, resmi ana görsel, hayranlara ne beklemeleri gerektiğine dair bir fikir sunuyor.

Ayaka, Cryo unsurunu yansıtan buz mavisi tonlarıyla süslenmiş bir oyun odasında. Kamisato Klanı temalı oyun koltuğu, beyaz kulaklık, klavye ve fareyle tamamlanan özel oyun kurulumu merkezde yer alıyor. Monitörde Logitech G Hub görüntüleniyor ve bu potansiyel yazılım entegrasyonuna işaret ediyor.

Bizi ne bekliyor?

Oyun ekipmanının ötesinde, görsel aynı zamanda bir dizi Genshin temalı ürünü de tanıtıyor. Hayranlar Ayaka kupasını, nesoberi’yi (yatma peluşu) ve anahtarlığın yanı sıra Sayu , Thoma ve Shikanoin Heizou’yu içeren diğer Inazuma’dan ilham alan öğeleri sabırsızlıkla bekleyebilirler .

Logitech , 17 Eylül 2024’teki Logi PLAY etkinliğinde özel oyun ürünleri hakkında daha fazla bilgi açıklayacak . İşbirliği ürünlerine ilişkin ek ayrıntılar Logitech’in sosyal medya kanallarında paylaşılacak.

Beklentiyi yüksek tutmakta fayda var

Genshin Impact daha önce başka bir oyun çevre birimi devi Razer ile ortaklık kurmuştu . Bu işbirliği, aralarında oyun koltuğu, mousepad ve farenin de bulunduğu bir dizi Genshin temalı oyun ürünü üretti.

Ek bir teşvik olarak, bu eşyaları satın alan oyuncular oyun içi Primogemlerle ödüllendirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

BENZer yazılar