Edirne’de yaşayan 14 yaşındaki Duru Pakarda’nın, K.C.A’nın silahında bulunan tek kurşunun ateş alması sonrası hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olay sonrası gözaltına alınan K.C.A’nın, tehdit ve kasten yaralama gibi 8 ayrı suçtan dosyasının olduğu öğrenildi.

Duru Pakarda katili

Edirne’de geçtiğimiz gün Gaziosmanpaşa Ortaokulu bahçesinde, gece yarısı arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sırada K.C.A.’nın silahından çıkan mermiyle hayatını kaybetmişti.

Duru Pakarda (14), dün Hasan Sezayi Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç kızın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Olay sonrası gözaltına alınan K. C.A. (17), çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan olay sonrası 112’yi arayarak haber verdiğini belirten katil zanlısı, “Silah belimdeydi. Husumetlilerim var bu yüzden silah taşıyorum. Silahımda tek kurşun vardı. Belimden çıkarıp elime aldığım sırada birden ateş alıp patladı. Nasıl olduğunu anlamadım. Olay kazara oldu” diye ifade verdiği iddia edildi.

8 AYRI SUÇTAN DOSYASI VAR

K.C.A.’nın aralarında “tehdit”, “hakaret” ve “kasten yaralama” gibi 8 ayrı suçtan dosyası olduğu öğrenildi.

Silahı nereden edindi?

Sosyal medyada herkes sadece bu gencin Duru’yu vurmasını konuşuyor fakat daha önemlisi 2006 doğumlu bir gencin silaha erişmesinde rol oynayanlar. Çünkü onlar da 2010’lu gencecik bir kızın ölümüne sebep olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

BENZer yazılar