Daha önce haberini yaptığımız https://tpc.net.tr/2024/07/29/poyraznet-lisansi-btk-tarafindan-feshedildi/ konusundaki sebeplerden ötürü PoyrazNet abonelerinin hizmetlerini 2 gün içerisinde sonlandıracağını duyurdu.

Bu duyuru sonrasında abonelerin hizmetlerinde kesinti olmaması ve mağduriyet yaşamamaları adına farklı firmalara geçiş yapmalarını bildirdi.

İletilen bilgiye göre Şubat 2025’e kadar abonelerin aktif olarak kullandığı fiyatlardan kullanmaya devam etmeleri için Veganet ya da AtlantisNet firmalarına geçmeleri referans gösterildi.

Firma yalanlamıştı!

Firma kararın durdurulduğunu ve lisans iptalinin gerçekleşmediğini bildirmişti.

Aklı yok fikri var derler  

Kaynağın nedir bunları yazarken merak ettim doğrusu?

Firma açıklama yapmış bu konuda kimse mağdur olmayacak normal süreç devam ediyor demiş ama bazı felaket tellalı ve bazı yerlerin akbabaları müşterilerin üstünde dönmeye çalışıyor.

Bu süreçte bu firmaya bir şey olmaz. Boş yere insanları yanlış yönlendirmeyin.

He birde unutmadan bu yazdığın ilerde aleyhinde delil olarak halkı yanlış yönlendirip infial yaratmak ve firmayı küçük düşürücü göstermek gibi suçlardan kullanılacağına emin olabilirsin. Bu sayede akbabalarında kim olduğunu sosyal medyadan kolaylıkla öğreneceğiz.

Firmayla alakası bulunduğu düşünülen bir kişi (tüm dava dosyalarına erişimi mevcut) ise bu şekilde lisans iptalinin olduğunu söyleyen herkese ağır ithamlarda bulunmuştu.

Firmanın son açıklaması ise

Merhaba.

BTK kararı 20.05.2024 tarihinde almış olabilir fakat yürütmeyi durdurma kararı bugün alınmıştır. Yürütmeyi durdurma karar evrağında tarih hatalıdır. Zaten yürütmeyi durdurma davası 30 Temmuzda açılmıştır. Aşağıda ilgili esas numaraya ait işlem tarihlerini ve karar tarihinin ne zaman alındığını görebilirsiniz. Daha yeni bir karar olduğu içinde BTK’nın bugünden itibaren 30 gün cevap verme hakkı var. Aşağıdaki görselde dosya bilgisine göre doğru tarihi kontrol edebilirsiniz.

Sonuç olarak abonelerimizin bu konuda herhangi bir çekincesi olmasına gerek yoktur. Herhangi bir şekilde kapanma gibi bir durum söz konusu değildir.

Şeklinde olmuştu.

Bugün ise firmanın abonelerin hizmetlerinin sonlandırılacağını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

BENZer yazılar