Garry's Mod'da City 17'ye internet getiriyoruz! TURK OP.

pedroz_1999

30 FPS
Half-Life 2'nin geçtiği yer olan City 17'ye şu anda hayali internet sağlayıcısı firma olan TURK OP. (Türk Operatör şeklinde açabiliriz) olarak internet getiriyoruz. Garry's Mod üzerinde uğraşmakta olduğum ilginç bir projedir kendisi. Garry's Mod üzerinde ADSL, VDSL ve fiber için çeşitli saha ekipmanları yaptım. Projeye dair paylaşmak istediğim şeyleri burada paylaşacağım, ne kadar ilginç olduğunun farkındayım ama belki bir gün gerçek bir internet servis sağlayıcısı oluruz :D

Aşağıdaki binaya bir fiber dönüşüm gerçekleştirdik.
Fiber Dönüşüm 1.jpg
Fiber Dönüşüm 2.jpg
Fiber Dönüşüm 3.jpg
Fiber Dönüşüm 4.jpg
Fiber Dönüşüm 5.jpg

Havai fiber de çekilecek mi :D
Örümcek ağı misali kablolamalar oluşmaması için mümkün olan her bölgede yer altından götürmeye çalışacağım :D Ancak mümkün olmayan (mesela kırsal bölgeler) yerlerde havai hat da çekeriz :)

benim binamı delmeyin kardeşim
Fiber getireceğimiz binada xDSL hizmetlerini direkt iptal ediyoruz, bu sebeple delmemiz mecburi :)

Görseldeki binanın fiber dönüşümü gerçekleşmeden önceki hali, VDSL kullanıyorlardı:
VDSL kullanan bina 1.jpg
VDSL kullanan bina 2.jpg

Kronelerin epey bir detaysız olduğunun farkındayım ancak daha detaylı şeyler yapmaya başladıkça oyun da bir o kadar problem çıkarmaya başlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt