İss değişikliği sonrası İP yok

ysfsph

15 FPS
Merhaba, Milleni.com dan turknet e geçiş yaptım 21.11.2025 de geçmişim tamamlandı modem kurulumu için kullanıcı adı şifre verildi doğru girmeme rağmen internetim yok IP alamıyormuşum ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar yardım ve önerileriniz benim için çok kıymetli.

Merhaba, Milleni.com dan turknet e geçiş yaptım 21.11.2025 de geçmişim tamamlandı modem kurulumu için kullanıcı adı şifre verildi doğru girmeme rağmen internetim yok IP alamıyormuşum ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar yardım ve önerileriniz benim için çok kıymetli.
Türknet online işlemler arayüzünde görünen bir şey var mı

Kurulumu doğru yaptığından emin misin peki hocam

Evet hocam kesinlikle eminim daha önceki yıllarda yine ISS değiştirdim kurulumları hep ben yaptım hatta kendileri de kontrol ettiler kullanıcı adı ve şifre doğru diyor turknet
Modemi sıfırlayıp kurmayı dene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt