Güncel Lenovo Laptopta Trojan:Win32/JSceaITaskExec.AA Uyarısı Sonrası Google ve Web Sitelerine Giriş Yapamıyorum

Merhabalar,

Lenovo marka dizüstü bilgisayarımda aşağıdaki tehditle ilgili bir uyarı alıyorum:

Trojan:Win32/JSceaITaskExec.AA

Bu uyarı ortaya çıktığında Google Chrome üzerinden hiçbir web sitesine giriş yapamıyorum. Tarayıcı sürekli hata veriyor ve güvenlik/tehdit uyarıları gösteriyor. Sorunun kaynağının ne olabileceği ve nasıl çözülebileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

İlgili ekran görüntülerini konuya ekledim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.
IMG_20260609_154845.jpg
IMG_20260609_155238.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar,

Lenovo marka dizüstü bilgisayarımda aşağıdaki tehditle ilgili bir uyarı alıyorum:

Trojan:Win32/JSceaITaskExec.AA

Bu uyarı ortaya çıktığında Google Chrome üzerinden hiçbir web sitesine giriş yapamıyorum. Tarayıcı sürekli hata veriyor ve güvenlik/tehdit uyarıları gösteriyor. Sorunun kaynağının ne olabileceği ve nasıl çözülebileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

İlgili ekran görüntülerini konuya ekledim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.
Ekli dosyayı görüntüle 1471Ekli dosyayı görüntüle 1472
Malwarebytes ya da Kaspersky indirerek detaylı bir virüs taraması yap.

Eğer virüs taramasında bir sorun görülmezse ya da virüs bulunmasına rağmen sorun çözülmezse bilgisayarı formatlaman en garanti çözüm olur.

Malwarebytes ya da Kaspersky indirerek detaylı bir virüs taraması yap.

Eğer virüs taramasında bir sorun görülmezse ya da virüs bulunmasına rağmen sorun çözülmezse bilgisayarı formatlaman en garanti çözüm olur.
Malwar indiremiyorum bir türlü Kaspersky için link varmı peki format atınca pcdeki veriler gidermi ön resimler vb format atma kısmında dosyalarımi sakla ve yerel yeniden yükleme yapsam sorun çözülür mü

Son düzenleme:
Malwar indiremiyorum bir türlü Kaspersky için link varmı peki format atınca pcdeki veriler gidermi ön resimler vb format atma kısmında dosyalarımi sakla ve yerel yeniden yükleme yapsam sorun çözülür mü

Format atınca pc'deki veriler gider. Kullanıcı verilerini koruyarak yapılacak formatlar virüs dosyalarının da silinmesini engelleyeceği için hiçbir işe yaramaz. Bu seçenek daha çok windows dosyaları bozulduğunda kişisel dosyalarını taşımakla uğraşmadan sadece windows'u yeniden kurmanı sağlamak için bulunuyor. Senin durumunda kullanılması önerilmez yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt