Üniversite Ders Notları - DISCOVERING STATISTICS USING IBM SPSS STATISTICS FIFTH EDITION - Andy Field | Toplama Pc Forum
Kaynak ikonu

Üniversite Ders Notları DISCOVERING STATISTICS USING IBM SPSS STATISTICS FIFTH EDITION - Andy Field

indirmek için izniniz yok
Heyecan verici yeni görünümü, tanışılacak yeni karakterler ve mizah ile adım adım talimatların benzersiz birleşimiyle bu ödüllü kitap, herkes için istatistik cankurtaranıdır. Andy Field, başlangıç teorisinden regresyona, faktör analizine ve çok seviyeli modellemeye kadar, tuhaf örnekleri ve etkinlikleriyle istatistikleri ve SPSS yazılımını canlandırıyor.

Yepyeni neler var:

Orijinal resimler ve daha da fazla renkle radikal yeni bir tasarım
Öğrencilerin hangi alanları gözden geçirmeleri ve geliştirmeleri gerektiğini belirlemelerine yardımcı olacak bir matematik teşhis aracı.
Öğrencilerin proje çalışmasını müzakere etmelerine, veri yönetimi tekniklerinde uzmanlaşmalarına ve önemli yazma ve istihdam edilebilirlik becerilerini uygulamalarına yardımcı olmak için videolar, vaka çalışmaları, veri kümeleri, test bankaları ve daha fazlasını kullanan yenilenmiş bir çevrimiçi kaynak
Kopyalama, açık bilim ve Bayes düşüncesi üzerine yeni bölümler
Artık IBM SPSS İstatistik©'in en son sürümleriyle tamamen güncel.
Yukarıdaki tüm çevrimiçi kaynaklar (video, vaka çalışmaları, veri kümeleri, test bankaları) kurumunuzun sanal öğrenme ortamına veya öğrenme yönetim sistemine kolayca entegre edilebilir. Bu, modül hazırlama, sunma ve değerlendirmede kullanılmak üzere içeriği özelleştirmenize ve düzenlemenize olanak tanır.
Yazar
sanjaytr_
İndirilme
0
Görüntüleme
19
İlk yayınlama
Son güncelleme
Değerlendirme
0,00 yıldız 0 değerlendirme

sanjaytr_ ait diğer kaynakar

Geri