Üniversite Ders Notları - Laura E Berk, Adena B Meyers - Infants, Children, and Adolescents - Pearson | Toplama Pc Forum
Kaynak ikonu

Üniversite Ders Notları Laura E Berk, Adena B Meyers - Infants, Children, and Adolescents - Pearson

indirmek için izniniz yok
Laura E Berk, Adena B Meyers - Infants, Children, and Adolescents - Pearson 8. baskı
Ünlü profesör, araştırmacı ve yazar Laura Berk'e yeni ortak yazar Adena Meyers katılıyor. Illinois Eyalet Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ndeki öğretim üyeleri olarak çok sayıda projede işbirliği yaptılar ve farklı uzmanlık alanları ve muazzam uzmanlıkları, onları bu yeni baskının ortak yazarlığı için harika bir ekip haline getiriyor. Birlikte, alandaki en son teorileri ve bulguları öğrencilere yönetilebilir ve alakalı bir şekilde sunarlar. Berk ve Meyers'in imza niteliğindeki hikaye benzeri, konuşma tarzı, öğrencileri metnin fiziksel, bilişsel ve akran zorluklarının yanı sıra ebeveynlik ve eğitimle ilgili kaygılar da dahil olmak üzere gelişimde gerçek sorunlar yaşayan "karakterlerinin" yanı sıra aktif olarak öğrenmeye davet ediyor. Berk ve Meyers ayrıca öğrencilerin ebeveynleri, eğitimciler, sağlık hizmeti sağlayıcıları, sosyal hizmet uzmanları ve araştırmacılar olarak gelecekteki uğraşlarında karşılaşacakları sorunlar hakkında doğrudan konuşarak öğrencilerin öğrenmelerini kişisel ve profesyonel ilgi alanlarıyla bağlantılandırmalarına yardımcı oluyor. Küresel ve çeşitliliğe sahip bir insan topluluğunun üyeleri olarak öğrenciler, çocukların ihtiyaçlarını ve kaygılarını anlama ve bunlara yanıt verme sorumluluğuna akıllıca yaklaşmaya davet edilir.

Yazarlar, çocuk gelişiminin karmaşıklıklarını dikkatli bir şekilde göz önünde bulundururken, klasik ve yeni ortaya çıkan teorileri, çok sayıda araştırmaya dayalı, gerçek dünyadan, kültürler arası ve çok kültürlü örneklerle, özellikle açık ve ilgi çekici bir yazı stiliyle sunuyorlar. Gelişimsel alanlar ile teori ve araştırma arasındaki bağlantıları uygulamalarla güçlendiren bu baskının kapsamlı revizyonu, değişen çocuk gelişimi alanını temsil eden en yeni çalışmaları ortaya çıkarıyor.
Yazar
sanjaytr_
İndirilme
0
Görüntüleme
8
İlk yayınlama
Son güncelleme
Değerlendirme
0,00 yıldız 0 değerlendirme

sanjaytr_ ait diğer kaynakar

Geri