Üniversite Ders Notları - SPSS for Introductory Statistics - George A. Morgan | Toplama Pc Forum
Kaynak ikonu

Üniversite Ders Notları SPSS for Introductory Statistics - George A. Morgan

indirmek için izniniz yok
IBM SPSS for Giriş İstatistikleri, öğrencilerin araştırmayı nasıl analiz edeceklerini ve yorumlayacaklarını öğrenmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Anlaşılması kolay bir dille yazarlar, okuyuculara tasarıma göre uygun istatistiğin nasıl seçileceğini ve çıktıların uygun şekilde nasıl yorumlanacağını göstermektedir. SPSS'de o kadar çok seçenek ve istatistik var ki, hangilerinin kullanılacağını ve çıktıların nasıl yorumlanacağını bilmek zor olabilir. Bu kitap öğrencilere bu zorluklarda yardımcı olmaktadır.

Kapsamlı ve kullanıcı dostu olan kitap, okuyucuları araştırma sürecinin her adımına hazırlar: tasarım, veri girme ve kontrol etme, varsayımları test etme, güvenilirliği ve geçerliliği değerlendirme, tanımlayıcı ve çıkarımsal parametrik ve parametrik olmayan istatistikleri hesaplama ve sonuçlar hakkında yazma. Çıktıyla birlikte diyalog pencereleri ve SPSS sözdizimi sağlanır. Bölüm problemlerini çözmek için çevrimiçi olarak bulunabilen çeşitli gerçekçi veri setleri kullanılmıştır. Bu yeni baskı, IBM SPSS 25 için güncellenmiş ekran görüntüleri ve talimatların yanı sıra, her bölüm için APA stilinin önemli unsurlarını gösteren ve çıktılara referans veren belirtme çizgileri gibi güncellenmiş pedagojiyi içerir.

IBM SPSS for Giriş İstatistikleri, öğrenciler için paha biçilemez bir tamamlayıcı (veya laboratuvar metni) kitabıdır. Buna ek olarak, bu kitap ve ona eşlik eden IBM SPSS for Intermediate İstatistik, öğretim üyelerine ve profesyonellere, SPSS'yi kullanmak için atılması gereken belirli adımlar ve/veya SPSS'in aşina olmadıkları bölümlerinin nasıl kullanılacağı ve yorumlanacağı konusunda kılavuzlar/hatırlatıcılar olarak faydalıdır.
Yazar
sanjaytr_
İndirilme
0
Görüntüleme
9
İlk yayınlama
Son güncelleme
Değerlendirme
0,00 yıldız 0 değerlendirme

sanjaytr_ ait diğer kaynakar

Geri