1 gecede değişen altyapı

rytnax

15 FPS
Merhabalar. 24 saat kadar önce taşınma ihtimalim olan bir dairenin altyapısını tpc de dahil olmak üzere 3 siteden kontrol ettim. Port var ve 100 mbps internet gösteriyordu. Ayrıca türkneti arayıp sesli de sordum var dendi 100 mbps. O an henüz evi tutmadığım için başvuru yapmadım ama altyapı olduğunu görünce evi tuttum, işlemler bu sabah bitti anahtarı aldım. Şimdi bu gece yani 24 saat sonra kontrol ettiğimde altyapı yok görünüyor, bunun olası sebepleri neler?

Bugün TurkNet sistemlerinde bir çökme sorunu yaşandı. Bundan altyapı sorgulama kısmı da etkilendi diye biliyorum. Eğer sonradan altyapı yok olarak gözüken sorgulamayı TurkNet'in web sitesinden yaptıysanız belki de bu erişim problemi esnasına denk gelmiştir.

Şu anda TPC, yani burası üzerinden bir altyapı sorgulaması daha yapabilir misiniz?

Hocam tpc üzerinden de yapmıştım, aynı şekilde yok gösteriyordu ancak sistemsel bir arızaydı sanırım, şu an kontrol ettiğimde tekrar altyapı var port mevcut şeklinde gösteriyor. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Hocam tpc üzerinden de yapmıştım, aynı şekilde yok gösteriyordu ancak sistemsel bir arızaydı sanırım, şu an kontrol ettiğimde tekrar altyapı var port mevcut şeklinde gösteriyor. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Rica ederim. Bu tür durumlar binada fiber dönüşüm gerçekleştirileceği sıralarda da bazen yaşanabiliyor. Eski xDSL altyapı bazen birden hiç altyapı yokmuş gibi gözüküp, sonradan fiber altyapı olarak binada tekrar altyapı görünür oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt