Ekran kartı neden 8gb olmasın istiyorsun?Merhaba iyi günler. 34 bin TL bütçem var. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Bu bütçede sistem arıyorum. Ekran kartı 8 GB olmazsa ve DDR5 olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Modelleme ve render alma gibi işlemler yapıyorum bazen. İleriye yönük olması açısından 8gb olmasını istemedim.Ekran kartı neden 8gb olmasın istiyorsun?
Ve bu bütçe sadece kasa için olacak bütçe mi?
8gb üstü ekran kartına sahip bir sistem istiyorsan işlemcin çok düşük özelliklerde olacak. Bu sistemle de modelleme ve render yapman pek mümkün olmaz.Modelleme ve render alma gibi işlemler yapıyorum bazen. İleriye yönük olması açısından 8gb olmasını istemedim.
Bütçe sadece kasa için evet.
Sistem böyle bir şey buldum hoşuma da gitti aslında. Nasıl bu iyi mi sizce ?8gb üstü ekran kartına sahip bir sistem istiyorsan işlemcin çok düşük özelliklerde olacak. Bu sistemle de modelleme ve render yapman pek mümkün olmaz.
ileriye yönelik bir sistem istiyorsan bütçenin de biraz ileriye yönelik olması lazım. En kötü parçalarla yapılacak 8+ gb ekran kartına sahip sistem bile 23 bin lira tutuyor. ki bu parçalar gerçekten en ucuz seçimlerden oluşuyor.
Eğer orta düzey parçalardan bir seçim yapacak olursak 34 bin liralık bütçemiz ya 16 gb ram'e mahkum ediyor bizi ya da işlemciye fan alamıyoruz. Ki bu sistem de zaten ileriye dönük olmaya pek yaklaşamamış seçimlere sahip.
Eğer kabulünse orta düzey sistemin parçalarını iletebilirim. yok dersen eğer ya kriterlerini düşürmen gerekecek (çok fazla bi değişiklik olmaz zaten çok bir kriterin yok) ya da bütçeni yükseltmen gerek.
attığın sistemin en alınabilir şekli 36 bin lirayı buluyor. 34 bin liralık hali alınmaz.Sistem böyle bir şey buldum hoşuma da gitti aslında. Nasıl bu iyi mi sizce ?
Hiçbir odaya katılmadınız.