Çözüldü - 4000-4500 aradı monitör önerisi | Toplama Pc Forum

Çözüldü 4000-4500 aradı monitör önerisi

Arda

Başlangıç
Bütçeniz Nedir?
4000-4500
Arkadaşlar, selam! Monitör önerisi isteyecektim. Yukarıda belirttiğim gibi, bütçem 4000-4500 civarı. Çok aşmayacak şekilde sıkıntı yok. Aklımda MSI G244F E2 var ama “alınmaz” diyorlar. Bir de Lenovo R25-i var, ama şu an çok pahalı ve VA panel. önerilerinizi bekliyorum.

Çözüm
Arkadaşlar, selam! Monitör önerisi isteyecektim. Yukarıda belirttiğim gibi, bütçem 4000-4500 civarı. Çok aşmayacak şekilde sıkıntı yok. Aklımda MSI G244F E2 var ama “alınmaz” diyorlar. Bir de Lenovo R25-i var, ama şu an çok pahalı ve VA panel. önerilerinizi bekliyorum.
MSI G255F
MSI G244F E2

İki modeli de tercih edebilirsin. G244F modelini kendim kullanıyorum. E2 modeli de birkaç özelliği değiştirilmiş hali. Alınır bir problem yoktur.
Aldıktan sonra Projeler sayfasından monitör testlerini inceleyebilirsin.
MSI G255F
MSI G244F E2

İki modeli de tercih edebilirsin. G244F modelini kendim kullanıyorum. E2 modeli de birkaç özelliği değiştirilmiş hali. Alınır bir problem yoktur.

Çözüm
MSI G255F
MSI G244F E2

Msi g255f ile g244f e2 arasında 600 liralık bir fark var freesync gibi ekstra özellikler var vermeye değermi

MSI G255F
MSI G244F E2

Msi g255f mi yoksa g244f e2 mi peki arasındaki 600 tl farka değermi freesync gibi özellikler var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri