Altyapı ile ilgili bilgi almak için Türk Telekom'a nasıl iletişim geçilir?

En son Müdürlüğe gittiğimde kazı izni alınmış. 2 hafta sonra kazma işlerini başlayacaklarını söylemişti. 2 Hafta oldu. Hala bir tık yok. CEO'nun e postasıyla ile müşteri hizmetlerine iletişime geçebiliyordum. CEO değişti biliyorsunuz. Müdürlüğüne gitmeden nasıl iletişime geçebilirim? Numara olabilir, mail olabilir vs.

En son Müdürlüğe gittiğimde kazı izni alınmış. 2 hafta sonra kazma işlerini başlayacaklarını söylemişti. 2 Hafta oldu. Hala bir tık yok. CEO'nun e postasıyla ile müşteri hizmetlerine iletişime geçebiliyordum. CEO değişti biliyorsunuz. Müdürlüğüne gitmeden nasıl iletişime geçebilirim? Numara olabilir, mail olabilir vs.
Mail kanalı daha kurumsal bir alan olduğu için olabildiğince gizli tutmaya ve insanların buraya yönelmemesini istiyorlar aslında.

Eski CEO'da olduğu gibi LinkedIn ve Twitter kanallarından iletişime geçmek hâlâ işe yarıyor olması lazım. Ama ceo'nun ev adresini bile bulsan bir süre sonra cevap almamaya başlayacaksın. Bu yüzden bu kanalları sürekli meşgul etmektense daha kritik anlarda kullanman daha iyi olur. CEO'ya ulaştığında da bilgiyi müdürlükten alıp sana iletiyor müşteri hizmetleri. Bu yüzden kredini tüketmemek adına olabildiğince müdürlükle birebir iletişime geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt