Asus Rog Strix G18 Hakkında | Toplama Pc Forum

Asus Rog Strix G18 Hakkında

ww4lkerr

Başlangıç
Bütçeniz Nedir?
Farklı ülkelerde değişken fiyat sebebiyle 100K-200K
Selamlar Asus Rog Strix G815LR-S9071W modelini almayı düşünüyorum. Bu donanım konusunda ne düşünüyorsunuz? Amacım kasmadan oyun oynamak ve üniversitede lazım olabilecek mühendislik programlarını kullanmak. Kolaylık olsun diye donanımı aşağıya koyuyorum. Benzer olan ürünlerin önerisini alabilirim. Dipnot: Yurt dışından alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Processor: Intel® Core™ Ultra 9 Processor 275HX 2.7 GHz (36MB Cache, up to 5.4 GHz, 24 cores, 24 Threads); Intel® AI Boost NPU up to 13TOPS

Operating System: Windows 11 Home

Memory: 32GB (2x16GB DDR5-5600 SO-DIMM)

Storage: 2TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD

Graphics: NVIDIA® GeForce RTX™ 5070 Ti Laptop GPU 12GB GDDR7 w/ MUX Switch

Display: 18" 2.5K (2560 x 1600, WQXGA) 16:10 aspect ratio 240Hz ROG Nebula Display

Selamlar Asus Rog Strix G815LR-S9071W modelini almayı düşünüyorum. Bu donanım konusunda ne düşünüyorsunuz? Amacım kasmadan oyun oynamak ve üniversitede lazım olabilecek mühendislik programlarını kullanmak. Kolaylık olsun diye donanımı aşağıya koyuyorum. Benzer olan ürünlerin önerisini alabilirim. Dipnot: Yurt dışından alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Processor: Intel® Core™ Ultra 9 Processor 275HX 2.7 GHz (36MB Cache, up to 5.4 GHz, 24 cores, 24 Threads); Intel® AI Boost NPU up to 13TOPS

Operating System: Windows 11 Home

Memory: 32GB (2x16GB DDR5-5600 SO-DIMM)

Storage: 2TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD

Graphics: NVIDIA® GeForce RTX™ 5070 Ti Laptop GPU 12GB GDDR7 w/ MUX Switch

Display: 18" 2.5K (2560 x 1600, WQXGA) 16:10 aspect ratio 240Hz ROG Nebula Display
Zaten en üst segmentten bir ürün benzer özelliklerde bir model bulunacağını sanmıyorum.

Zaten en üst segmentten bir ürün benzer özelliklerde bir model bulunacağını sanmıyorum.
Evet hocam daha çıkmadığı için bilmiyoruz ama laptop ekran kartları masaüstüne göre daha düşük etkisi olduğu için pek emin değilim. Yani sağlam bir kart olur mu 5070 Ti mobile? AAA oyunları ultrada kaç fps oynatır?

Evet hocam daha çıkmadığı için bilmiyoruz ama laptop ekran kartları masaüstüne göre daha düşük etkisi olduğu için pek emin değilim. Yani sağlam bir kart olur mu 5070 Ti mobile? AAA oyunları ultrada kaç fps oynatır?
5070 Ti Mobile iyi bi kart olacaktır mutlaka ama bilemeyiz tabii kaç fps vereceğini

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Yine konuşuruz zamanı gelince.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri