Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
27 inç 32 inç 2k veya 1920 1080 en az 240 hz ms farketmez cs2 oynamak için curved oyuncu monitörü yüksek hz önerirseniz sevinirim.bütçe max 15k fakat 5-10k arası güzel olur 15k ya kadar önerileriniz bekliyorum.
Aşağıdaki ürünlere bakabilirsin. Parça kalitesi biraz daha düşük modellerdir. Sorun yaşama ihtimalin daha fazladır. Ama istediğin özelliklerde bunlar mevcut.
27 inç 32 inç 2k veya 1920 1080 en az 240 hz ms farketmez cs2 oynamak için curved oyuncu monitörü yüksek hz önerirseniz sevinirim.bütçe max 15k fakat 5-10k arası güzel olur 15k ya kadar önerileriniz bekliyorum.
CS2 için önerebileceğim 3 model bunlar. En alttaki model biraz daha pahalı ama 2K bir monitör. Diğerlerinde öneri sırasına göre numaralandırma yaptım. Piyasada 240 Hz olan bir çok monitör var. fakat bunların "gerçek" gecikme değerleri çok yüksek bu yüzden cs2 için bu ürünler daha uygun
Aşağıdaki ürünlere bakabilirsin. Parça kalitesi biraz daha düşük modellerdir. Sorun yaşama ihtimalin daha fazladır. Ama istediğin özelliklerde bunlar mevcut.