Fiber getirmeye çalışıyorum

alimurteza6767

Uga Buga
Forumda zorla getirme süreçlerini deneyerek fiber getirmeye çalışacağım şuan cimerden işlemim BTK ya sevk edildi acik kapı da ise işleme alındı olarak gözüküyor benim cimer ve acik kapi dan beklentim yüksek cunku mahallede tokiler var onlarda fiber var TOKİ dışındaki konutlarda yok

Forumda zorla getirme süreçlerini deneyerek fiber getirmeye çalışacağım şuan cimerden işlemim BTK ya sevk edildi acik kapı da ise işleme alındı olarak gözüküyor benim cimer ve acik kapi dan beklentim yüksek cunku mahallede tokiler var onlarda fiber var TOKİ dışındaki konutlarda yok
Güzel haberlerini ve süreçte neler yaptığını bekliyorum.

Güzel haberlerini ve süreçte neler yaptığını bekliyorum.
Şuan bekleme sürecindeyim CIMER ve açık kapı mecralarından ne kadar süre sonra olumlu/olumsuz dönüş alırım tahmini bilginiz var mı? Durumları ilk mesajda belirtmiştim zaten bunları göze alarak ne zaman cevap gelir tahmini?

Şuan bekleme sürecindeyim CIMER ve açık kapı mecralarından ne kadar süre sonra olumlu/olumsuz dönüş alırım tahmini bilginiz var mı? Durumları ilk mesajda belirtmiştim zaten bunları göze alarak ne zaman cevap gelir tahmini?
Genelde 2 hafta içinde geri dönüş oluyor cimer ve açık kapıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt