Reklam Gecikme Haritası - İnternet Fiyatları

Merhaba Toplama Pc Forum üyeleri!

İnternet bağlantınızı yenilemek veya daha uygun bir paket mi arıyorsunuz? O zaman Gecikme Haritası - İnternet Fiyatları sitesini mutlaka ziyaret edin.

Bu sitede En Uygun İnternet Paketleri ve Kampanyalarını kolayca karşılaştırabilirsiniz. İnternet Paket Seçim Sihirbazı ile hız, fiyat (0-1000 TL arası filtreler), kurulum ücretleri ve sabit fiyat garantileri gibi tüm detaylar elinizin altında. Firma firma dolaşıp gizli ücretleri bulmakla uğraşmanıza gerek yok! Site, kendini kanıtlamış firmaların paketlerini ve ücretlerini şeffaf bir şekilde listeliyor.

500 Mbps ve 1000 Mbps paketleri bulamadım. Aslında asıl karşılaştırma yapmak istediğim paketler 1000 Mbps olanlar olurdu.

Öneriler her zaman geliştirir.
Sunmak istediğim birkaç öneriyi buradan iletmek istiyorum. Aklıma gelen oldukça eklemede bulunacağım.
  • Turkcell Superonline sitede sanırım eksik sağlayıcılar arasında. Ülkemizdeki en büyük sağlayıcılardan birinin listede eksik olması, karşılaştırma açısından bence olumsuz oluyor. Olmama sebebi anlaşma sağlanamaması gibi durumlardan mı bilmiyorum, yalnızca fark ettiğim eksikliği bildirmek istedim.
  • Ana sayfa bölümündeki "Forum", "Sık Sorulan Sorular (SSS)" ve "İletişim" kısımları şu anda aktif değiller. Aslında öneriyi ilk oradaki iletişim kısmından sunmayı düşünüp oraları kurcalarken bunların çalışır durumda olmadığını fark ettim. Ama sanırım sayfa henüz beta aşamasında, bunlar biz kullanıcılar fark edip bildirirsek düzeltilecektir diye düşünüyorum :)
  • Sitede sanırım Türksat Kablonet de bulunmuyor. Türksat Kablonet ve Türksat'a ait DOCSIS altyapısı da seçenekler arasına eklenebilirse bence daha güzel olur. Bulunduğu çoğu yerde bence VDSL'e göre daha stabil bir bağlantı ve tutarlı hızlar sunduğu için DOCSIS altyapıyı seviyorum.
  • Paketlerin indirme (download) hızı açıkça belirgin, ancak sağlayıcılar tarafından genelde daha kuytu kıyı köşede tutulan karşıya yükleme (upload) hızının da paket bilgileri arasında yer alması daha güzel olur. Böyle yararlı, açıklayıcı ve bilgilendirici bir sayfaya da yakışır bence.

Bu arada sayfa size mi ait? Gerçekten yararlı bir proje olmuş, daha fazla gelişmesi dileğiyle. :)

Sunmak istediğim birkaç öneriyi buradan iletmek istiyorum. Aklıma gelen oldukça eklemede bulunacağım.
  • Turkcell Superonline sitede sanırım eksik sağlayıcılar arasında. Ülkemizdeki en büyük sağlayıcılardan birinin listede eksik olması, karşılaştırma açısından bence olumsuz oluyor. Olmama sebebi anlaşma sağlanamaması gibi durumlardan mı bilmiyorum, yalnızca fark ettiğim eksikliği bildirmek istedim.
  • Ana sayfa bölümündeki "Forum", "Sık Sorulan Sorular (SSS)" ve "İletişim" kısımları şu anda aktif değiller. Aslında öneriyi ilk oradaki iletişim kısmından sunmayı düşünüp oraları kurcalarken bunların çalışır durumda olmadığını fark ettim. Ama sanırım sayfa henüz beta aşamasında, bunlar biz kullanıcılar fark edip bildirirsek düzeltilecektir diye düşünüyorum :)
  • Sitede sanırım Türksat Kablonet de bulunmuyor. Türksat Kablonet ve Türksat'a ait DOCSIS altyapısı da seçenekler arasına eklenebilirse bence daha güzel olur. Bulunduğu çoğu yerde bence VDSL'e göre daha stabil bir bağlantı ve tutarlı hızlar sunduğu için DOCSIS altyapıyı seviyorum.
  • Paketlerin indirme (download) hızı açıkça belirgin, ancak sağlayıcılar tarafından genelde daha kuytu kıyı köşede tutulan karşıya yükleme (upload) hızının da paket bilgileri arasında yer alması daha güzel olur. Böyle yararlı, açıklayıcı ve bilgilendirici bir sayfaya da yakışır bence.

Bu arada sayfa size mi ait? Gerçekten yararlı bir proje olmuş, daha fazla gelişmesi dileğiyle. :)
Turksat, Turkcell, Vodafone gibi taahhütlü ve yüzlerce saçma sapan paketi olan firmaları eklensa onların arasında diğer firmaların adını bile göremezsin emin ol 😄

Diğerlerine ise bakarız

Turksat, Turkcell, Vodafone gibi taahhütlü ve yüzlerce saçma sapan paketi olan firmaları eklensa onların arasında diğer firmaların adını bile göremezsin emin ol 😄

Diğerlerine ise bakarız
Ama bunlar biz kullanıcılar açısından bazen işe yarar fırsatlar sunabilen firmalar. Küçük firmaların çoğu özellikle Turkcell ve Türksat altyapısından hizmet vermediği için sorgulamalarda hep TT altyapısını baz alarak sonuç veriyorlar. Haliyle binada örneğin Türksat'ın 1000 Mbps internet hizmeti olmasına rağmen TT altyapısından yalnızca 60 Mbps VDSL alabileceğinizi söyleyebiliyorlar. Bu kullanıcı açısından olumsuz olur, sonuçta farklı firmadan daha iyi hizmet alma ihtimali var.

Zaten gördüğüm kadarıyla sitede filtreleme seçenekleri var. Kullanıcılar bunları kullandığında paketler arasında kaybolma ihtimalleri ciddi oranda düşecektir muhtemelen.

Ayrıca taahhüt bence bizim ülkemizde artık avantajlı bir durum. Şahsen bu saatten sonra internet bağlatacak birine eğer taşınma ihtimali yoksa taahhütlü hizmet tavsiye ederim, yoksa sabah zam SMS'i ile uyanma ihtimali var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt