İki Yıllık "Port Yok Sorunu" Sürecim Sanırım Sona Eriyor

Vloxar

Er
Merhabalar, uzun bir süredir(2 yıl) port yok problemi yaşıyordum. İnterneti geçtim sabit telefon hizmeti bile veremeyiz diyordu İlçe Müdürlüğü. İlçe müdürlüğüne göre Türk Telekom'un altyapısı dahi yoktu bulunduğum mahallede ama kullanan komşular vardi. İzmir'in kırsal bir bölgesinde ikamet ediyorum. Bu sabah Türk Telekom İzmir İl Müdürü Bilal Uçar Bey'e e-mail attım ve gün içinde telefonuma kurulum tarihi ve saati içeren mesaj iletildi. Ayrıca bir numara aramış İzmir alan kodlu ama duymamışım sonra aradım açan olmadı. Türk Telekom altyapi sorgulama sitesine girip hemen adresimi sorguladim ve normalde altyapi yok gözüken sistem var olarak göstermeye başlamış. Her neyse forum üzerindeki altyapi sorgulamayi da kullanirken iş emri kısmında 1S|KURULUMLU BAGLANTI yazıyor. Galiba sonunda internete kavuşuyorum.

Ayrica bu kurulumlu baglanti diger is emirlerine gore farklı gibi duruyor baska adreste internet bağlatırken iş emri boyle degildi. Ne anlama geliyor acaba bilen var mi?

Bu süreçte basvurdugum yontemler;

-Twitter(X) uzerinden TTDestek ekiplerine tweet
-Ulastirma Bakanina tweet
-Açıkkapı, CİMER ve BTK Platformları
-Kamu Denetçiliği Kurumu şikayet başvurusu
- Ümit Önal ile Linkedin üzerinden iletişim

Ayrica bu kurulumlu baglanti diger is emirlerine gore farklı gibi duruyor baska adreste internet bağlatırken iş emri boyle degildi. Ne anlama geliyor acaba bilen var mi?
Kurulumlu Bağlantı iş emri, adresine gelen ekiplerin modem dahil tüm kurulum işlerini yaptığı iş emridir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt