Rehber Instagram unfollow scripti hakkında kısa rehber ve inceleme

Kişisel hesabımda beni takibi bırakıp beni takipten çıkartmayan insanlar var mı diye bazen merak ediyorum. Çok fazla kişiyi takip etmediğim için kontrolü kolay oluyor ama bunun daha basit bir yolu olmalı diye düşündüm ve çok kısa bir araştırma sonucunda "davidarroyo1234" tarafından geliştirilmiş bir araç olduğunu gördüm. Tabii ki önce biraz temkinli yaklaştım. kodu önce kendim inceledim. Göze çarpan bir durum yoktu. Daha sonra incelemesi için yapay zekaya kontrol ettirdim.

Kodun genel amacı, instagram.com üzerinde bize ait kullanıcı çerezlerini kullanarak hesabımızdaki takipçi ve takip edilen kişileri karşılaştırıp listelemek. Takipten çıkartma işlemini de direkt kod aracılığı ile yapabiliyorsunuz. Böyle bir arayüz tanınmış olması güzel bir özellik.

Kod:

Kod çok uzun olduğu için ekteki txt dosyasının içerisinde veriyorum.

Aşamalar ise aşağıdaki gibi

Instagram hesabınıza giriş yapın ve Developer Console'u açın

Windows: Ctrl+Shift+J
MacOS: ⌘+⌥+I

Eğer Kodu Yapıştıramıyorsanız

Yeni güncellemelerle birlikte console'a doğrudan kod yapıştıramazsınız ve aşağıdaki gibi bir hata mesajı alırsınız. Açıklamada söylediği gibi klavyenizle ilgili yere allow pasting yazmalısınız ve kod yapıştırmayı bu şekilde aktif edebilirsiniz.

Kodu Console'a yapıştırıp çalıştırın

Run tuşuna basarak başlatabilirsiniz

Çalıştırın ve takipten çıkmak istediğiniz kullanıcıları seçip çalıştırın.

Kaynak: davidarroyo1234

Ekli dosyalar

• kod.txt
    92,5 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt