Haber - Kerem Aktürkoğlu Avrupa Yolcusu | Toplama Pc Forum

Haber Kerem Aktürkoğlu Avrupa Yolcusu

1714496562511.png

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Avrupa futbol kulüplerinin gündeminde yer edinmişti. İşte Kerem Aktürkoğlu'nun transferi ile ilgili son dakika açıklamaları.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu ve geçtiğimiz sezon takımının kazandığı şampiyonlukta büyük rol sahibi olan Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa hayali sonunda gerçekleşiyor.

Galatasaray ile 50 resmi maçtan 44'ünde yer alan ünlü futbolcu toplam 15 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulunarak Avrupa takımının ilgisini çekti

Aktürkoğlu için sezon sonu yeni bir yol gözüktü. Serie A takımlarından olan Roma, Kerem'i kadrolarına dahil etmek için harekete geçti. Üstelik sezon sonunda bu transferi sonuçlandırmak isteyen İtalya takımı, Aktürkoğlu için 15 milyon Euro teklifte bulundu. Aktürkoğlu için bu dev teklif kabul edilir ise, geçtiğimiz yıllarda 13 milyon Euro için anlaşılan Arda Turan'ı geçmiş olacak ve Galatasaray’ın en pahalı yerli oyuncusu olacak. Geçtiğimiz hafta “Artık Avrupa'ya gitme zamanı geldi” diyen Aktürkoğlu için transfer gerçekleşir ise 2+1 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri