Program ismi verebilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.Merhabalar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Mühendislik programlarını, indirip kurarak ve crack'ini yaparak kullanmak istiyorum. Bildiğiniz web sitelerini paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim..
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Autodesk Autocad ve Microsoft Office şimdilik yeterli. Herhangibir eski sürümleri/versiyonları da olabilir. Tekrardan sağ olunuz..Program ismi verebilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
Microsoft Office için https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/download-officeGeri bildiriminiz için teşekkür ederim. Autodesk Autocad ve Microsoft Office şimdilik yeterli. Herhangi bir eski sürümleri/versiyonları da olabilir. Tekrardan sağ olunuz..
Laptopun eski ise Autocad kullanman zaten çok mümkün değil. Autocad kaldıracak kadar iyi bir laptopa sahipsen attığım linkteki işini görecektir.@sanjaytr_, Benim laptop çok eski olduğundan autocad için verdiğiniz web sitesinden sorunsuz çalışan crack kolay yapılan bir sürüm olsa daha iyi olur ayrıca office in 365 i degil de normalini istiyorum lakin pc den pek anlamam dolayısıyla verdiğiniz link ile etkinlestiremiyebilirim. Değerli, kıymetli zamanınızdan ayırdığınız için teşekkür ederim..
Hiçbir odaya katılmadınız.