Mühendislik Programları Hakkında

• Konbuyu başlatan Andre
  • Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 126

Andre

15 FPS
Merhabalar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Mühendislik programlarını, indirip kurarak ve crack'ini yaparak kullanmak istiyorum. Bildiğiniz web sitelerini paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim..

Merhabalar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Mühendislik programlarını, indirip kurarak ve crack'ini yaparak kullanmak istiyorum. Bildiğiniz web sitelerini paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim..
Program ismi verebilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.

Program ismi verebilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Autodesk Autocad ve Microsoft Office şimdilik yeterli. Herhangibir eski sürümleri/versiyonları da olabilir. Tekrardan sağ olunuz..

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Autodesk Autocad ve Microsoft Office şimdilik yeterli. Herhangi bir eski sürümleri/versiyonları da olabilir. Tekrardan sağ olunuz..
Microsoft Office için https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/download-office
Buradan indirip

https://tpc.net.tr/forum/konu/massgrave-dev-rehberi-mas-microsoft-activation-scripts.893 Buradaki araç ile etkinleştirebilirsin.

Autodesk için ise
Kullanıcılar için gizli metin: Andre
bura yardımcı olur diye düşünüyorum.

@sanjaytr_, Benim laptop çok eski olduğundan autocad için verdiğiniz web sitesinden sorunsuz çalışan crack kolay yapılan bir sürüm olsa daha iyi olur ayrıca office in 365 i degil de normalini istiyorum lakin pc den pek anlamam dolayısıyla verdiğiniz link ile etkinlestiremiyebilirim. Değerli, kıymetli zamanınızdan ayırdığınız için teşekkür ederim..

@sanjaytr_, Benim laptop çok eski olduğundan autocad için verdiğiniz web sitesinden sorunsuz çalışan crack kolay yapılan bir sürüm olsa daha iyi olur ayrıca office in 365 i degil de normalini istiyorum lakin pc den pek anlamam dolayısıyla verdiğiniz link ile etkinlestiremiyebilirim. Değerli, kıymetli zamanınızdan ayırdığınız için teşekkür ederim..
Laptopun eski ise Autocad kullanman zaten çok mümkün değil. Autocad kaldıracak kadar iyi bir laptopa sahipsen attığım linkteki işini görecektir.

Office'e gelirsek office 365 ve normal diye bişey yok. Office 365 güncel sürümdür. Attığım etkinleştirme rehberi de adım adım gösteriyor. Adımları takip ettiğin sürece problem yaşamadan yapabilirsin.

@sanjaytr_, yok autocad 2020'yi felan kasmadan çalıştırıyordu belki de projelerin ağır olmamasından bilemiyorum. Office le ilgili bilgilendirmeniz için teşekkürler. Bu arada fullprogramlarindir gibi türkçe ya da yabancı web siteleri biliyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt