NETGSM 32/12 Hız Profili Sıkıntısı | Toplama Pc Forum

NETGSM 32/12 Hız Profili Sıkıntısı

Cmd

Başlangıç
Daha öncesinde sorunsuz olarak 56/15 hızlarında kullandığım interneti 19.03.2025 (tarih biraz manidar) tarihinde kasıtlı olarak 32/12 profili tanımladılar. SNR margin 4db yapsam bile hızım değişmiyor. Diğer forumlarda ve şikayet sitesine göz attığımda sadece bana değil birçok kişiye bunu yaptıklarını gözlemledim. Bu tarihten itibaren ne kadar destek kaydı açsam da çözüme ulaşamadım. Bu şekilde problem yaşayıp çözebilen var mı? Tek çözüm firma değiştirmek gibi duruyor ancak problemin nedenini bir türlü çözemedim.

Ekran görüntüsü 2025-03-20 224119.png
Ekran görüntüsü 2025-03-23 204039.png

Daha öncesinde sorunsuz olarak 56/15 hızlarında kullandığım interneti 19.03.2025 (tarih biraz manidar) tarihinde kasıtlı olarak 32/12 profili tanımladılar. SNR margin 4db yapsam bile hızım değişmiyor. Diğer forumlarda ve şikayet sitesine göz attığımda sadece bana değil birçok kişiye bunu yaptıklarını gözlemledim. Bu tarihten itibaren ne kadar destek kaydı açsam da çözüme ulaşamadım. Bu şekilde problem yaşayıp çözebilen var mı? Tek çözüm firma değiştirmek gibi duruyor ancak problemin nedenini bir türlü çözemedim.

Ekli dosyayı görüntüle 561
Ekli dosyayı görüntüle 562
Bölgesel kapasiteden kaynaklı bir durum varsa bölgendeki herkesin hızını aynı oranda düşürülmüş olması lazım mantıklı şekilde bakarsak. Ama sanmıyorum.

Şahsen sorunun sebebi hakkında teknik bilgim yok ama bana sorumluluğu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar gibi geldi

Bölgesel kapasiteden kaynaklı bir durum varsa bölgendeki herkesin hızını aynı oranda düşürülmüş olması lazım mantıklı şekilde bakarsak. Ama sanmıyorum.

Şahsen sorunun sebebi hakkında teknik bilgim yok ama bana sorumluluğu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar gibi geldi

Garip bir durum gerçekten. Sorunu söylese, tamam çözülene kadar bekleyelim diyeceğim. O da yok.

Farklı şehirde yaşayan abonelere de aynısını yapmışlar zaten. Sadece benim bölgem olsa neyse. Şikayetler artsa da, çoğu üç ayını dolduran firma değiştiriyor doğrudan. Takıldığım nokta 19 Mart olması. Bant daraltmasını yanlış anlayan firmalardan sanırım.

Ekran görüntüsü 2025-04-02 124821.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri