North Focals Nedir? | Toplama Pc Forum

North Focals Nedir?

beyzacetinn7

Başlangıç
Katılım
27 May 2024
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Thumb_v02_ALT_Textless.jpgNorth Focals, Kanadalı bir şirket olan North (eski adıyla Thalmic Labs) tarafından geliştirilmiş görünüşte sıradan bir gözlük gibi görünen, ancak içine AR teknolojisi entegre edilmiş bir akıllı gözlüktür .İlk olarak 2019 yılında piyasaya sürülmüştür. Focals kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştıran bilgiler sunmaktadır.

Focals, lenslere yerleştirilen bir projeksiyon sistemi kullanarak bilgileri kullanıcıların gözlerine yansıtıyor. Bu sistem, holografik bir ekran oluşturarak kullanıcılara bilgi akışı sağlıyor. Gözlüğün kontrolü ise "Loop" adı verilen küçük bir yüzükle gerçekleştiriliyor.
Kullanıcılar bu yüzükle menülerde gezinebilir, bildirimleri görüntüleyebilir ve çeşitli işlemleri gerçekleştirebilmektedir . Örneğin akıllı telefonlarına gelen bildirimleri ve çağırıları , navigasyon bilgilerini, hava durumunu, takvim hatırlatmalarını ve benzeri işlemleri gerçektirmektedir.

Ayrıca, Focals kişiselleştirilmiş tasarımı ile her kullanıcının yüz yapısına ve gözlük tercihine uygun olarak üretiliyor,minimalist tasarımı ve günlük kullanım için uygunluğuyla dikkat çekmektedir.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri