Project Reality | Toplama Pc Forum

Project Reality

xpugur

Başlangıç
Katılım
5 Nis 2024
Mesajlar
6
Tepkime puanı
1

BF2 moduydu 2007 den beri.. sonra 2015 civarı standalone oyuna dönüştü, oynaması vs tamamen ücretsiz.


İndirme ve oyunun manueli burada :) biraz göz atmadan oyuna girmenizi tavsiye etmem herşey serbest değil, tecrübe yoksa tank helikopter vs kullanamazsınız dolu serverlarda özellikle banlanırsınız :D


https://www.realitymod.com/mapgallery/#!/
70 den fazla harita var..

oyun modları;
Game Modes:Insurgency(INS), Assault and Secure(AaS), Command and Conquer(CnC), Vehicle Warfare, Gungame, Skirmish, also you can join discord servers to follow/join different event(different/unlisted maps and game modes)

aktif serverları oyuncu sayısı ve harita vs bilgisi buradan bakılabilri oyuna girmeden



bunlarda benim bi kaç video, (ReShade görsel iyileştirme içni eklentiyi kullanıyorum ayrı bi uygulama, tavsiye ederim baya fark ediyor)

Grafik olarak daha iyi bişi isteyen steam de Squad ı deneyebilir, ekibin bi kısmı ayrılıp Squad ı yaptı, daha önce cryengfine ile geliştirilecekti haritaları bile hazırlanmıştı ama sonra vaz geçilip Squad ile devam edildi.


Bu da BF3:RM bf3 için Reality MOD ekipten bi kaç kişi ayrılıp buna başladı yavaş gidiyor daha uzu nzamanı var gelişmek için, ve şuan orjinal BF3:premium gerekiyor, gerekli linkler vs video altında var kurulum için...
 
Son düzenleme:
bu da youtube da ki bi tutorial, bi kaç benzer iyi video var ve bi kaç jet kullanımı helikopter kullanımı konusunda odaklı videolarda var... youtube project realty tutorial vs yazınca çıkıyor bi çok video :)
 
youtube daki bi çok video da oyunun soluk ve renklerin az olduğunu fark ederseniz işte o ReShade farkı :) hem biraz daharenkli hem oyunun üstünden görsel bi perde kalkıyormuş gibi oluyor daha net oluyor vs... onunla ilgili de bi kaç video var kanalımda hangi ayarları kullandığıma dair, eskiden performans etkisi çoktu şimdi o kadar etkilemiyor.

ayrıca oyun eski olduğu için performans konusunda fps konusunda biraz zorlayabilir :)
nvidia 3060 var full hd tüm ayarlarda 60fps stabil alamıyorum bazı haritalarda özellikle 40fps altına bile düşebiliyor...
 
yine ilk paylaştığı myoutube videoları altında PR discord serverları var, event vs yapıyorlar farklı oyun modları vs mesela ofe life event vardı eskiden düzenli yapılan -artık yapmıyorlar- servarda baya ciddi cidd takılıyordun, ölen serverdan atılıyordu ve yerine başka bi kişi oyuna giremiyordu :)

bu arada 50 ye 50 serverlar
 

bullet drop var ufakta olsa ama sniper ile uzak mesafe de 4km' lik haritalarda daha çok hissediliyor :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri