İnceleme - Rampage VOYAGER VY27R165C 27 165Hz 1ms Curved Oyuncu Monitörü | Toplama Pc Forum

İnceleme Rampage VOYAGER VY27R165C 27 165Hz 1ms Curved Oyuncu Monitörü

Rampage VOYAGER VY27R165C 27 165Hz 1ms CSOT VA Full HD Freesync Pivot PC Curved​


Piyasada bulunan monitörlerin çoğunluğunun aksine fiyat ve performans açısından en iyi bulabileceğiniz monitörlerden birisidir. Hem VA paneli hem curved görüntüsü ile estetik bir görünüm sağlarken bir yandan alabileceğiniz en güzel görüntülerden birini alıyorsunuz. Pivot özelliği her yöne döndürülebilmesi ile havalı bir görünüm katmasıyla beraber bakış açısına konfor da sağlamakta.

1713612427767.png

Gel gelelim en güzel yönlerine Lg üretimli panele sahip olan Rampage sağlamlığı ile beraber görüntü kalitesinde de aynı konforu sağlıyor. 165 hz genele bakıldığında 140 ve 200 hz in ortalarında bir performansla şaşırtıcı derece iyi bir görüntü elde etmemizi sağlıyor.
Gelelim oyun performansına ki en önemli konu bu. Konsol oyunlarında mükemmel bir görüntü sağlamasının yanında rekabetçi fps oyunlarında da 1ms tepkime hızı ile performasın oldukça üst düzeylere taşınmasında yardımcı oluyor. Fakat yapmamız gereken bir uyarı vardır ki o da fps oynayacak oyuncularımız için daha küçük inçli monitörler tercih etmeleri. Zira 27 inç bile fps oyunlarına geldiği zaman eve getirildiğinde monitör neredeyse bir televizyon boyutuna ulaşıyor. Bu yüzden fps oyuncularına 24 inç en iyi tavsiyemizdir.
Fiyat açısından ise piyasadaki sağladığı bütün özelliklerde internette 5 - 6 bin e bulunabilirken, mağazalarda 7 bin ve ölü piksel garantisi ile alınabiliyor. Uyarmamız gerekir ki ölü piksel monitörlerde sıkça rastlanan bir hatadır ve değişim için karşınızda bir muhattap bulmanız en iyisi. Zira ben kendi deneyimimde bir değişim gerçekleştirdim. Fakat ölü piksel monitörlerin genelinin aksine Rampage de az denk gelinen bir olay sayılıyor.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri