RTX 5070 Ti F/p Kasa

Bütçeniz Nedir?
105000
Tüm parçaların birbiriyle uyum içerisinde olup sıkıntısız tam performans ile çalışabileceği bir RTX 5070 Ti kasasına sahip olmak istiyorum.
2.5k 180hz monitörüm var.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Bütçeden ne kadar daha aşağı olursa o kadar iyidir

Tüm parçaların birbiriyle uyum içerisinde olup sıkıntısız tam performans ile çalışabileceği bir RTX 5070 Ti kasasına sahip olmak istiyorum.

Hocam sizin için düşündüğüm temel parça gurupları
rtx 5070 Tİ
cpu ryzen 5 7600X (AM5)
ana kart olarak B650 (DDR 5 m.2 NVMe destekli ATX
ram 32 gb 2x16 DDR5 6000MHz
SSD 1TB NVMe PCı 4.0
PSU 850 W 80 + gold tam modüler
soğutma olarak 240-360mm AIO veya güçlü hava soğutma öneririm

Bu önerim tahmini toplam 103 K tl civarı düşünüyorum ama fiyatlı oyananbilir teşekürler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam sizin için düşündüğüm temel parça gurupları
rtx 5070 Tİ
cpu ryzen 5 7600X (AM5)
ana kart olarak B650 (DDR 5 m.2 NVMe destekli ATX
ram 32 gb 2x16 DDR5 6000MHz
SSD 1TB NVMe PCı 4.0
PSU 850 W 80 + gold tam dölüller
soğutma olarak 240-360mm AIO veya güçlü hava soğutma öneririm

Bu önerim tahmini toplam 103 K tl civarı düşünüyorum ama fiyatlı oyananbilir teşekürler :)
Şunları de ekliyeyim rtx 5070 ti ucuz modelleri 43 K-45 k ortalama 47-50k ryzen 5 600X 9-11K ortalama 10K
b650 Ana kart desek ATX DDR 5 m.2 giriş ama füzbgün VRM 10- 12 k felan
Ramlar 32 gb ddr 5 dedik 6000 Mhz dedik 11 K
SSD 1 tb NVMe PCıe 4.0
düzgün marka da 3-4 K
soğutma 240 mm AIO dedik 2.5-3.5 K
güçlü hava ise 1.5 -2.5K arası
ortalama 2K

Ben burada önceki seçimimin gayet doğru olduğunu düşünerek buraya da bırakmak istiyorum. Ek olarak istenirse bir adet ek nvme SSD ve yüksek depolama amacıyla bir adet HDD eklenebilir. Bütçenden de yeterince geriye kalıyor.

Parça parça almak istediğinde aynı sistemi (hatta belki daha düşük donanımları) tüm bütçeni vererek ancak alabilirsin.

Alacak olsam tercih edeceğim bir sistemdir.

Ben burada önceki seçimimin gayet doğru olduğunu düşünerek buraya da bırakmak istiyorum. Ek olarak istenirse bir adet ek nvme SSD ve yüksek depolama amacıyla bir adet HDD eklenebilir. Bütçenden de yeterince geriye kalıyor.

Parça parça almak istediğinde aynı sistemi (hatta belki daha düşük donanımları) tüm bütçeni vererek ancak alabilirsin.

Alacak olsam tercih edeceğim bir sistemdir.
Evet, ben de buna karar kıldım.
Bütçeyi arttırıp daha iyi bir kasa alabilirdim ama macos sistemine girmek istiyorum; 26-29k ya da bir şekil bir şeyler yaparak en base mac miniyi almak istiyorum.
Keşke 5 ay önce falan karar kılıp pc alsaydım fiyatlar uçmuş zaten, acaba daha ne kadar yükselir merak ediyorum. Yardımların için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt