Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüRyzen 5 5500'ünüzü Düşük Voltajdan Sonra Isı Testi ve Stres Testi: Gerekli mi?
arkadaslar r 5 5500 islemci aldim ve islemci gelince biostan -0.100 volt dusurmeyi planliyorum illa isi testi veya herhangi bir test yapmama gerek var mi daha stabil daha dusuk sicaklikta calissin diye yapmayi dusunuyorum
arkadaslar r 5 5500 islemci aldim ve islemci gelince biostan -0.100 volt dusurmeyi planliyorum illa isi testi veya herhangi bir test yapmama gerek var mi daha stabil daha dusuk sicaklikta calissin diye yapmayi dusunuyorum
Düşürmeden önce 30 dakikalık bir oyun testinde sıcaklık ve fps değerlerinin kaçta olduğunu kontrol edip daha donra undervolt yaptıktan sonra testi tekrarlamanız sonuçları görmeniz açısından önemlidir.
Düşürmeden önce 30 dakikalık bir oyun testinde sıcaklık ve fps değerlerinin kaçta olduğunu kontrol edip daha donra undervolt yaptıktan sonra testi tekrarlamanız sonuçları görmeniz açısından önemlidir.
aida64 ile test uygulayabilirsin fakat oynadığın bir oyunla test etmen daha gerçekçi olacaktır. Oyun içi değerleri görmek için de msi afterburner kullanabilirsin.