Samsun'da Fiber Rüyası: Erişime Giden O Ücretli Yol Nereye Çıkar? | Sayfa 2 | Toplama Pc Forum

Samsun'da Fiber Rüyası: Erişime Giden O Ücretli Yol Nereye Çıkar?

Bu fiyatı Türk telekom'a birisi vermiyor. Her müdürlük kendi kafasına göre (güya maliyetlere göre) fiyat veriyor.
Hocam, verip gördüklerinizi soruyorum! Kimse onlar söyleyin onlarla da muhatap olalım.
Aynı dertten muzdarip olduğumuz için verdiği parayı ve süreci de bilirsek neye göre fiyatın değiştiğini de görürüz.

Hocam, verip gördüklerinizi soruyorum! Kimse onlar söyleyin onlarla da muhatap olalım.
Aynı dertten muzdarip olduğumuz için verdiği parayı ve süreci de bilirsek neye göre fiyatın değiştiğini de görürüz.
Müdürlüğe göre değişiyor fiyat.

Bunu kim vermiş, bu fiyatı kim vermiş Türktelekoma onu soruyorum?
Diğerlerinin farkındayım. Ayrıca bu aşamaların da müdürlüğe gitme adımlarının da alayını yaptık. Bu istekler dolayısıyla kimse çözüme kavuşmuyor sanırım. Sadece plan içerisinde mevcutsa zaten yapılıyor. Yoksa sarı, pembe hangi site olursa olsun orada yazılan çözüm sayısı bir ya da ikidir ki onun da ekran görüntüsü sadece zaten fiber altyapı olan yerleri içeriyor. Kapımda olsa onu ibraz etmek daha kolay tabii ki. Abimin üstüne olduğu için abonelik Samsun müdürlüğe git desem de oradaki müdür değil de Bafra'da daha iyi ilgilenmişlerdi diyor. Herhangi bir gavur firması olsa yeminle daha iyi ilgilenirdi. Ben bu süreçten sıkıldım artık. Ülkeyi terketmekten başka çare kalmadı artık. Bu kıvama geldik. Yeter artık!
Birkaç forumda rastladım yaptıranlar olmuş yani 40 50bin gibi fiyatlar duydum yani internete parasıyla gidilme gibi ya da ücretini karşılama gibi araştırmalar yapınca fiyatları yaptıranlar çıkıyor v fiyatı tamamen hani müdürlüğe bağlı müdüre bağlı iyi mi biri ise daha uygun yapar ücretsiz yapar ama çok merhametli biri değilse sonuna kadar alır daha doğrusu izahı olmayanın mizahı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri