1)Edit: mobilde birkaç uygulama daha araştırdım ve Vproxid adında bir uygulama buldum proxifer'a alternatif olarak ve şuan onunla YouTubeden video açabiliyor internetten film izleyebiliyorum hatta şuan bu mesajı bile bu uygulama sayesinde yazıyorum. Tüm işlemler aynı ama Vproxid proxynin çalışmadığını söylemesine rağmen Opera ile test ettiğimde üzmeyecek bir hızda çalışıyor. Proxy kurulum kısmında ve httpyi seçtim. Yarın tabeltimde de deneyeceğim onunda sonuçlarını yazarım. Vproxid'i denemek isterseniz githubtan indirebilirsiniz. Bu yöntemi keşfetmemi sağladıkları için Toplama PC forumuna ve sanjaytr_ 'e teşekkür ederim. Eğer farklı uygulama veya yöntem öneriniz varsa onları da denemeye her zaman açığım. Proxifer da neden çalışmadığını anlayamadım rün tuşuna bastığımda her hangi bir eror bermiyor ancak uygulamalar interneti kullandığında bu hatayı veriyor. Tekrardan teşekkürler iyi forumlar.
2)Edit: Garip bir şekilde sadece Opera ile kullanabiliyorsunuz. Google Play'den uygulama indirmeyi denedim çalışıyor 6-7 adet farklı farklı tarayıcı denedim hiçbirinde Google bile açmazken operada hem indirme yapabiliyor hem YouTube'a girebiliyor hem film izleyebiliyorsunuz. Bazı sitelerde operada çalışmıyor ancak operanın veri tasarrufu modunu açınca o sitelerde açılıyor şuan hayran kaldım Opera ve Vproxid ikilisine umarım bunu forumdan görüp deneyen diğer kişilerin de işine yarar. Ben operada reklam engelleme özelliğini kapattım. İsteğe bağlı tüm kişisel bilgi toplama araçlarını kapattım. İzleyici engelleme açık. Güvenli DNS kapalı açılır pencere engelleme açık başka sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım.