Superonline'dan TurkNet'e geçiş sonrası internet kesilmedi, modem iadesi için aranılmadı

omurr

Er
Superonline'dan TurkNet'e geçiş yaptım, kullanıcı adı ve şifremi aldım. Ancak Superonline interneti hala kesmedi ve modem iadesi için aramadılar. Arkadaşlar, şu anda TurkNet kullanıcı adı şifresi girili ama Superonline E-Devlet'te hala aktif gözüküyor.

Superonline'dan TurkNet'e geçiş yaptım, kullanıcı adı ve şifremi aldım. Ancak Superonline interneti hala kesmedi ve modem iadesi için aramadılar. Arkadaşlar, şu anda TurkNet kullanıcı adı şifresi girili ama Superonline E-Devlet'te hala aktif gözüküyor.
Turkcell Superonline ile görüşüp cihazların iadesi ve aboneliğin kapatılması için bilgi alman gerekiyor olabilir. Muhtemelen cihazlar iade edilmediği için aboneliği kapatmadılar diye düşünüyorum. Cihazları kargolayacak mısın yoksa bir bayiye mi teslim edeceksin bunun hakkında bilgi almak için iletişime geç istersen

Turkcell Superonline ile görüşüp cihazların iadesi ve aboneliğin kapatılması için bilgi alman gerekiyor olabilir. Muhtemelen cihazlar iade edilmediği için aboneliği kapatmadılar diye düşünüyorum. Cihazları kargolayacak mısın yoksa bir bayiye mi teslim edeceksin bunun hakkında bilgi almak için iletişime geç istersen
turknetle iletişime geçtikten sonra turknet tarafından arandım superonline arayıp durumu hızlandırabilirsiniz dedi aradım superonlineyi ve iptal talebi açtılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt