Güncel Takri̇bi̇ 10 Seneli̇k Laptop İçi̇n Oyun Öneri̇si̇

Andre

15 FPS
Merhabalar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Çok uzun yıllardır oyun oynamıyorum fakat kafa dağıtmak için iyi geleceğini düşündüm. Başlıkta da belirttiğim üzere takribi 10 sene önce alınmış bir laptopum var, oyun-oyunların eski olmasının bir önemi yok ama fps tarzı oyunlardan hoşlanıyorum. Bildiğiniz online/offline oyunları ve onları nasıl indirip, kuracağımı ve de eğer online ise ne şekilde serverlarda oynayabileceğimi paylaşırsanız memnun ve mutlu olurum. Saygılarımla..

Merhabalar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Çok uzun yıllardır oyun oynamıyorum fakat kafa dağıtmak için iyi geleceğini düşündüm. Başlıkta da belirttiğim üzere takribi 10 sene önce alınmış bir laptopum var, oyun-oyunların eski olmasının bir önemi yok ama fps tarzı oyunlardan hoşlanıyorum. Bildiğiniz online/offline oyunları ve onları nasıl indirip, kuracağımı ve de eğer online ise ne şekilde serverlarda oynayabileceğimi paylaşırsanız memnun ve mutlu olurum. Saygılarımla..
Hocam sisteminiz nedir ? model ekran kartı işlemci ram ana kart felan ?

Merhaba, ilginiz icin sağ olun, Intel Pentium CPU B960 2.20 GHz, 8 GB RAM, Intel(R) HD Graphics (128 MB), 120 GB SSD fakat oyun/oyunlarında eski hatta çok eski olması sorun olmadığından birçok oyun vardır diye düşünüyorum, cok uzun zaman once offline olarak need for speed, pes, fps oyunları oynayabiliyordum bu pcde. Online olarak da counter strike oynuyordum. Yine onları da oynayabilirim ama aradan zaman gectigigi icin bunları nereden bulup laptopa nasıl indirip yukleyecegimi, ne şekilde online oynayabilecegimi bilmiyorum. Destek olursanız size müteşekkir olurum..

Merhaba, ilginiz icin sağ olun, Intel Pentium CPU B960 2.20 GHz, 8 GB RAM, Intel(R) HD Graphics (128 MB), 120 GB SSD fakat oyun/oyunlarında eski hatta çok eski olması sorun olmadığından birçok oyun vardır diye düşünüyorum, cok uzun zaman once offline olarak need for speed, pes, fps oyunları oynayabiliyordum bu pcde. Online olarak da counter strike oynuyordum. Yine onları da oynayabilirim ama aradan zaman gectigigi icin bunları nereden bulup laptopa nasıl indirip yukleyecegimi, ne şekilde online oynayabilecegimi bilmiyorum. Destek olursanız size müteşekkir olurum..
Bu sistem baz alarakt şu oyunları öneririm :

stardew waley sistem gereksimleri windows için :

• Minimum:
    • İşletim Sistemi *: Windows Vista or greater
    • İşlemci: 2 Ghz
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: 256 mb video memory, shader model 3.0+
    • DirectX: Sürüm 10
    • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

* Steam istemcisi, 1 Ocak 2024'ten itibaren yalnızca Windows 10 ve üstünü destekleyecektir.

MacOS için sistem gereksimleri :
  • Minimum:
    • İşletim Sistemi: Mac OSX 10.10+
    • İşlemci: 2 Ghz
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: 256 mb video memory, OpenGL 2
    • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Dont starve Windows için sistem gereksimleri :
  • Minimum:
    • OS *:Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8
    • Processor:1.7+ GHz or better
    • Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
    • Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
    • DirectX®:9.0c
    • Hard Drive:500 MB HD space
    • Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

* Steam istemcisi, 1 Ocak 2024'ten itibaren yalnızca Windows 10 ve üstünü destekleyecektir.

MacOS için dont starve için sistem gereksimleri :

• Minimum:
    • Processor:2.0 GHz Intel
    • Memory:4 GB RAM
    • Graphics:256 MB NVidia or ATI graphics card
    • Hard Drive:512 MB Free Space
    • Additional:Not recommended for Intel GMA Graphics or Mac Minis or early-generation MacBooks

Warface için sistem gereksimleri :
  • Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi *: Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • İşlemci: Core i3-530 / AMD Athlon II X3 415e
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTS 450 / Radeon HD 5750
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
  • Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Core i5 3470 / AMD Athlon 240GE
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce 1050 Ti / Radeon R9 380
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Eğer daha önce bitirmediyseniz Half-Life serisini ilk oyundan başlayıp ara oyunları ile beraber Half-Life 2 Episode Two'ya kadar bitirmenizi öneririm.

Ayrıca Half-Life'ın ekipli olanı Sven Co-op da var. Steam'den ücretsiz oynanabiliyor. Çok oyunculu Half-Life diyeyim, hikayeyi başkaları ile beraber bitirebiliyorsunuz, bu şekilde tekrar ve tekrar birçok kez bitirdim ve eğlendim. Öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt