TechInfo: Yeni PC İzleme Uygulamanız Yayınlandı! | Toplama Pc Forum
Kaynak ikonu

TechInfo: Yeni PC İzleme Uygulamanız Yayınlandı! 1.0

indirmek için izniniz yok

Jahknight67

Başlangıç
Jahknight67 Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

TechInfo: Yeni PC İzleme Uygulamanız Yayınlandı! - TechInfo uygulaması yalnızca bilgisayarınızdaki donanım bilgilerini okur.

Merhaba Arkadaşlar!

Bugün sizlere uzun süredir üzerinde çalıştığım TechInfo adlı PC Donanım İzleme Uygulaması'nı tanıtmak istiyorum. Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızın temel donanım bilgilerine kolayca erişebilirsiniz. Özellikle sistem bilgilerini takip etmek isteyenler için oldukça kullanışlı olacak.

TechInfo Uygulamasının Özellikleri:​

• İşlemci Bilgileri: İşlemci modelini, hızını ve sıcaklığını anlık olarak izleyin...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Windows kişisel bilgilerinizi korumaya özen gösteriyor ve TechInfo uygulaması yalnızca bilgisayarınızdaki donanım bilgilerini okur. Uygulama, herhangi bir özel bilgi toplamaz veya paylaşmaz. TechInfo tamamen güvenli ve kullanıcı dostudur, her zaman güvenli kaynaklardan indirmeniz önemlidir.

Jahknight67 Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

TechInfo: Yeni PC İzleme Uygulamanız Yayınlandı! - TechInfo uygulaması yalnızca bilgisayarınızdaki donanım bilgilerini okur.

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Eline sağlık.

Eğer yapabiliyorsan aşağıdaki bilgileri de ekleyebilirsen çok işimize yarar.
  • Ram model numarası
  • Ekran kartı driver sürümü
  • Ekran kartının kaç gb olduğu

Ve şu anki halinde gördüğüm birkaç tane hatayı da bir sonraki sürümde düzeltmen için aşağı yazıyorum.
  • İşlemci sıcaklığı verisi boş görünüyor.
  • Ekran kartı bilgisinde ise direkt ilk ekran kartını aldığın için APU sistemlerde ve laptoplarda ana ekran kartı görünmüyor.
  • ve bazı verilerin başlıkları yazmıyor. sadece veri eklenmiş ama o verinin ne olduğu görünmüyor ekranda.

Eline sağlık.

Eğer yapabiliyorsan aşağıdaki bilgileri de ekleyebilirsen çok işimize yarar.
  • Ram model numarası
  • Ekran kartı driver sürümü
  • Ekran kartının kaç gb olduğu

Ve şu anki halinde gördüğüm birkaç tane hatayı da bir sonraki sürümde düzeltmen için aşağı yazıyorum.
  • İşlemci sıcaklığı verisi boş görünüyor.
  • Ekran kartı bilgisinde ise direkt ilk ekran kartını aldığın için APU sistemlerde ve laptoplarda ana ekran kartı görünmüyor.
  • ve bazı verilerin başlıkları yazmıyor. sadece veri eklenmiş ama o verinin ne olduğu görünmüyor ekranda.
Teşekkür ederim güzel geri bildirimin için!

Yazdığın her maddeyi dikkatle okudum, hepsi çok yerinde tespitler. Şöyle tek tek yanıt vereyim:

Yeni Özellik Talepleri:

• RAM Model Numarası: Eklenebilir, bir sonraki sürümde WMI üzerinden çekerek göstereceğim.
  • Ekran Kartı Driver Sürümü: Bu da eklenebilir, ManagementObjectSearcher ile ekran kartı sürücü versiyonu alınabilir.
  • Ekran Kartının Bellek Miktarı (VRAM): Evet, bunu da eklemeyi planlıyorum. Genelde MB cinsinden geliyor, GB’ye çevirerek yazacağım.

Tespit Edilen Hatalar:

• İşlemci sıcaklığı görünmüyor: Bazı sistemlerde WMI bu veriyi vermiyor olabilir. Alternatif yöntemlere bakacağım (örneğin OpenHardwareMonitor veya LibreHardware gibi entegre çözümler).
  • APU/Laptop sistemlerde ekran kartı hatası: Doğru, şu an ilk kartı alıyor. Bir sonraki sürümde DisplayAdapter'ları listeleyip, kullanıcının seçmesini sağlayacak bir yapı eklemeyi planlıyorum.
  • Veri başlıklarının eksik olması: Bu kesinlikle düzeltilmesi gereken bir nokta, fark ettiğimde eklemeyi unutmuş olabilirim. Bir sonraki sürümde tüm başlıkları tam ve net şekilde göstereceğim.

Not: Bu yorumun için sana özel teşekkür ederim. Her gelen geri bildirim, TechInfo'yu daha iyi yapmak için bir fırsat. Bir sonraki sürümde bu maddelerin büyük kısmı yer alacak 💪

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt