Bundan önceki aylardaki faturalarında var mıydı?Arkadaşlarım söylediğine göre normal de ucuz geliyormuş bana neden turkcell 257,80 tl yazmış bilmyorum
kısacası tkü borcu nedir ve ödemez isek neler olur ?
Yoktu hocamBundan önceki aylardaki faturalarında var mıydı?
Normalde aylık 21.5 olarak faturaya eklenir. Sende eklenmemiş. Direkt yıllık olarak almışlar.Yoktu hocam
Bir ara bizim modem gitmişti 3 hafta gelmediler 1 kere gelip para almışlardı gene düzelmemişti ewn sonunda aradık şikayet edicez felan dedik gelip ücertsiz yaptı türkcell superonline onun hınıcını Almaya çalışıyolar sanırımNormalde aylık 21.5 olarak faturaya eklenir. Sende eklenmemiş. Direkt yıllık olarak almışlar.
Normalde 258 lira zaten de aylık taksit halinde alıyorlardı. Bu garip durmuş. Ama sorun yok normal bir durum. Devlet parasını almışBir ara bizim modem gitmişti 3 hafta gelmediler 1 kere gelip para almışlardı gene düzelmemişti ewn sonunda aradık şikayet edicez felan dedik gelip ücertsiz yaptı türkcell superonline onun hınıcını Almaya çalışıyolar sanırım![]()
Para koporamadığı yerleri erişim engeli taktiği çözdüm be hacıNormalde 258 lira zaten de aylık taksit halinde alıyorlardı. Bu garip durmuş. Ama sorun yok normal bir durum. Devlet parasını almış![]()
Hiçbir odaya katılmadınız.