Tkü borcu nedir ?

Ulvi

60 FPS
Arkadaşlarım söylediğine göre normal de ucuz geliyormuş bana neden turkcell 257,80 tl yazmış bilmyorum :)
kısacası tkü borcu nedir ve ödemez isek neler olur ?

Arkadaşlarım söylediğine göre normal de ucuz geliyormuş bana neden turkcell 257,80 tl yazmış bilmyorum :)
kısacası tkü borcu nedir ve ödemez isek neler olur ?
Bundan önceki aylardaki faturalarında var mıydı?

Normalde aylık 21.5 olarak faturaya eklenir. Sende eklenmemiş. Direkt yıllık olarak almışlar.
Bir ara bizim modem gitmişti 3 hafta gelmediler 1 kere gelip para almışlardı gene düzelmemişti ewn sonunda aradık şikayet edicez felan dedik gelip ücertsiz yaptı türkcell superonline onun hınıcını Almaya çalışıyolar sanırım :D

Bir ara bizim modem gitmişti 3 hafta gelmediler 1 kere gelip para almışlardı gene düzelmemişti ewn sonunda aradık şikayet edicez felan dedik gelip ücertsiz yaptı türkcell superonline onun hınıcını Almaya çalışıyolar sanırım :D
Normalde 258 lira zaten de aylık taksit halinde alıyorlardı. Bu garip durmuş. Ama sorun yok normal bir durum. Devlet parasını almış 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt