TPC altyapı sorgu abonelik kontrolü gözükmüyor

pedroz_1999

Uga Buga
Detaylı altyapı sorgulama özelliğinden dolayı merak ettiğim yerlerin altyapısını sorgulamak için en sık kullandığım sayfalardan birisi Toplama PC altyapı sorgulama aracı, yani burası. Birkaç ay önce henüz daha üye değilken detaylı sorgulama yaptığımda sorguladığım evde TT altyapısı üzerinden bir internet aboneliği olup olmadığı gözüküyordu. Bugün binamda kaç kişinin hizmet aldığını merak etmem üzerine tekrardan kontrol etmek istedim ancak bu kısım detaylı sorgulama kısmında gözükmüyordu.

Detaylı altyapı sorgulama özelliğinden dolayı merak ettiğim yerlerin altyapısını sorgulamak için en sık kullandığım sayfalardan birisi Toplama PC altyapı sorgulama aracı, yani burası. Birkaç ay önce henüz daha üye değilken detaylı sorgulama yaptığımda sorguladığım evde TT altyapısı üzerinden bir internet aboneliği olup olmadığı gözüküyordu. Bugün binamda kaç kişinin hizmet aldığını merak etmem üzerine tekrardan kontrol etmek istedim ancak bu kısım detaylı sorgulama kısmında gözükmüyordu.
evet ne yazık ki sistemsel bir problem nedeniyle kaldırıldı. Geri eklenip eklenmeyeceği de şu anlık belirsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt