Turk telekomdan fiber mesajı geldi ama çağrı operatörü yok diyor

hopeisme

15 FPS
Merhaba, yazdan beri Türk Telekom müdürlüğüne gidip duruyorum. Kutu konali 6 ay olmustur ama daha bugün geldiler ve aktif ettiler sanirim, bana da mesaj geldi fiber binanizda diye. Ama fibere gecmek icin basvuru yaptim ve 1 saatten kisa sürede donus yapilip fiber olmadigi soylendi. Bu neden olabilir? FTTH daha olmadi ve bana gecis yapilinca olacağı soylendi ama gecis yapamiyorum.
Screenshot_20251213_135849_Messages.jpg

Merhaba, yazdan beri Türk Telekom müdürlüğüne gidip duruyorum. Kutu konali 6 ay olmustur ama daha bugün geldiler ve aktif ettiler sanirim, bana da mesaj geldi fiber binanizda diye. Ama fibere gecmek icin basvuru yaptim ve 1 saatten kisa sürede donus yapilip fiber olmadigi soylendi. Bu neden olabilir? FTTH daha olmadi ve bana gecis yapilinca olacağı soylendi ama gecis yapamiyorum.
Altyapı sorgulamada detay sorgulama yaptığınızda nasıl bir sonuç alıyorsunuz?

Hocam kutu kondu daire onlerine kadar kablo vs geldi ama
Muhtemelen test için aktifleştirmesini yaptılar. Aktif olduğu için de sana sms geldi sistemden. Daha sonra testi bitirip pasif duruma çektiler tekrardan. Eğer bölge müdürlüğünün bütçesi varsa hâlâ bu ay içinde aktifleştirip geçişe izin verilir. Bütçeleri bittiyse 2026 Mayıs'a kadar sarkabilir tahminimce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt