Türktelekomdan böyle bi geri dönüş aldım sizce verdıklerı tarihe bitirebilirlermi daha önce yasayan oldumu
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bana 2024 Aralıkta bitireceklerini söylediklerinde 2025 Mayıs ayı gibi gelmişti altyapı. Tabii müdürlüğün yoğunluğuna vs değişkenlik gösterebilir.Türktelekomdan böyle bi geri dönüş aldım sizce verdıklerı tarihe bitirebilirlermi daha önce yasayan oldumu
Ekli dosyayı görüntüle 1217
Yani benim bu mesaj anlamam gereken binam için proje si hazır olduğu ödeneği çıktığı altyapının kesin olarak geleceği demiBana 2024 Aralıkta bitireceklerini söylediklerinde 2025 Mayıs ayı gibi gelmişti altyapı. Tabii müdürlüğün yoğunluğuna vs değişkenlik gösterebilir.
Ödeneği çıkmamış olabilir ama altyapı gelecek binalar arasında adı geçtiğini anlayabilirsin. İzin, ödenek ve çalışmaların planlanmasının ardından altyapı gelir. Ne kadar süreceği değişkenlik gösterirYani benim bu mesaj anlamam gereken binam için proje si hazır olduğu ödeneği çıktığı altyapının kesin olarak geleceği demi
Gecen gün ilçe müdürlüğe gittim proje müdürü şebeke yok hazirana kadar gelir dendi inşallah gelir sagolunÖdeneği çıkmamış olabilir ama altyapı gelecek binalar arasında adı geçtiğini anlayabilirsin. İzin, ödenek ve çalışmaların planlanmasının ardından altyapı gelir. Ne kadar süreceği değişkenlik gösterir
Rica ederim. Umarım bir an önce kavuşursunGecen gün ilçe müdürlüğe gittim proje müdürü şebeke yok hazirana kadar gelir dendi inşallah gelir sagolun