Vodafone Fırsat 60 GB Paketi Nereye Kayboldu? 🥴

fatiibiil

Onbaşı
Arkadaşlar selam, tam tarihini hatırlamıyorum ama yaklaşık bir hafta önce akşam saatlerinde Vodafone yanımda uygulamasına bakarken "Fırsat 60 GB" paketini görmüştüm. Fiyatı 392 TL civarındaydı.

Şu an ne yaptıysam bulamıyorum, sanırım yayından kaldırılmış. Bu paketin tekrar ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan ya da yakın zamanda müşteri hizmetlerinden bu konuda duyum alan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ekteki fotoğraf 10 aydan kalma aynı fiyatı
IMG_3005.jpeg

Tarayıcıda açık kalan pencere ekran görüntüsü

IMG_2881.jpeg

Arkadaşlar selam, tam tarihini hatırlamıyorum ama yaklaşık bir hafta önce akşam saatlerinde Vodafone yanımda uygulamasına bakarken "Fırsat 60 GB" paketini görmüştüm. Fiyatı 392 TL civarındaydı.

Şu an ne yaptıysam bulamıyorum, sanırım yayından kaldırılmış. Bu paketin tekrar ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan ya da yakın zamanda müşteri hizmetlerinden bu konuda duyum alan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ekteki fotoğraf 10 aydan kalma aynı fiyatı
Ekli dosyayı görüntüle 1037

Tarayıcıda açık kalan pencere ekran görüntüsü

Ekli dosyayı görüntüle 1038
Aynı tarifelerin yeni fiyatlardan sunulduğunu gördüm. Muhtemelen o fiyatlar artık hayal oldu. Artık müşterilerden kopartma dönemi başlamış tekrardan. Fırsat dönemi geçti.

1766330839522.png

1766330871450.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt