Güncel VX231 1Gbps için uygun mudur?

Bütçeniz Nedir?
0
Arkadaşlar geçen ay TT üzerinden 1800 TL’ye TP-Link VX-231 Modem almıştık. Şuan binaya FTTH Fiber geliyor. Bu modem 1Gbps tarife için yeterli midir? 5Ghz Wifi sınırı 1201 Mbps görünüyor ancak bu bu hızları gerçekten kaldırabilir mi kablosuz olarak?

Ayrıca TT’nin verdiği belirli bir Router vb. var mı? Tekrar ekstra kiralama ücreti vermeye değer mi şuanki modemin taksitinin yanında?

Arkadaşlar geçen ay TT üzerinden 1800 TL’ye TP-Link VX-231 Modem almıştık. Şuan binaya FTTH Fiber geliyor. Bu modem 1Gbps tarife için yeterli midir? 5Ghz Wifi sınırı 1201 Mbps görünüyor ancak bu bu hızları gerçekten kaldırabilir mi kablosuz olarak?

Ayrıca TT’nin verdiği belirli bir Router vb. var mı? Tekrar ekstra kiralama ücreti vermeye değer mi şuanki modemin taksitinin yanında?
Elindeki modem yeterli sayılır. 800 civarı rahat alırsın muhtemelen 5G ile.

Fiberde kiralama bildiğim kadarıyla isteğe bağlı değil Türk Telekom'da da.

Elindeki modem yeterli sayılır. 800 civarı rahat alırsın muhtemelen 5G ile.

Fiberde kiralama bildiğim kadarıyla isteğe bağlı değil Türk Telekom'da da.
Sanırım bu forumda bulunduğum şehirde kiralama zorunluluğu kalkıyor gibi birşey görmüştüm yanlış değilsem hocam. Tabi fiber için geçerliyse.

Sanırım bu forumda bulunduğum şehirde kiralama zorunluluğu kalkıyor gibi birşey görmüştüm yanlış değilsem hocam. Tabi fiber için geçerliyse.
Aldıktan sonra modemi müdürlüğe götürüp iade edebiliyorsun. Çoğu müdürlük şu sıralar bu süreçte sıkıntı çıkartıyordu. Son durum nedir bilmiyorum. Bazısı çok rahat şekilde alıyor bazısı almıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt