Xiaomi neden diğer akıllı telefonlara göre Türkiye'de daha çok tercih ediliyor?

Jahknight67

Elektronik Tüp Çağı
1749590806439.png

Merhabalar arkadaşlar, Türkiye'de bakıyorum ve herkesin elinde bugünlerde Apple'dan sonra Xiaomi cihazları var. Bu konuya derinlemesine bir inceleme yapalım.

1: Türkiye'de fiyat-performans olması

Orta ve düşük gelir grupları için erişilebilir bir fiyat sahip olması.
Uygun fiyata yüksek donanım ve sağlamlık sunması (Spandrog işlemcileri, RAM ve ekran dayanıklılığı gibi)

Türkiye'de dağıtım ve servis ağı
Cihazın teknik destek biriminin çok kolay ulaşılır olması

Ve o malum konu, yurtdışından (kaçak bir şekilde kolayca Türkiye'ye pazarlanması) kısaca vergi alınmadan satılması, bu cihazın güçlülüğü, sağlamlığı ve fiyatını iyice düşürmesi gibi etkenler sebebiyle Türkiye pazarında çoğu rakip firmanın hep bir adım önde durmasını sağlamıştır.

Arkadaşlar, toplamda 5 yıl Redmi Note 8 kullanmış biri olarak söylüyorum; bu cihazlar gerçekten fiyat-performans açısından ve ucuz orta fiyata göre sunduğu donanım imkanıyla muazzam. Sağlamlığı bir yana, 5 yılın sonunda cihazı düşüre düşüre en sonunda çok sert bir şekilde yere düşürdüm. Ancak o zaman ciddi donanımsal arızayla karşılaştım.
5 yıl boyunca bu kadar dayanıklı kalabilmesi gerçekten takdiri hak ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt