Eline sağlık
oynanış videosunun link patlamış
“Link patladı” gibi ifadeleri asla kabul etmem. Zaten bu tür söylemlerle nelerin ima edildiğini az çok tahmin edebiliyorum. Kısacası, paylaştığım Instagram hesabına ait link, sözde topluluk kurallarını ihlal eden ırkçı söylemler nedeniyle topluluk kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle yasaklandı.oynanış videosunun link patlamış
Pişman değilim.“Link patladı” gibi ifadeleri asla kabul etmem. Zaten bu tür söylemlerle nelerin ima edildiğini az çok tahmin edebiliyorum. Kısacası, paylaştığım Instagram hesabına ait link, sözde topluluk kurallarını ihlal eden ırkçı söylemler nedeniyle topluluk kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle yasaklandı.
Aklım hâlâ yapmadıklarımdaPişman değilim.
Link kırık mı demeliyim ? Önemli olan verilmek istenen mesaj değil mi kelimelere takılmanın anlamı var mı ?“Link patladı” gibi ifadeleri asla kabul etmem. Zaten bu tür söylemlerle nelerin ima edildiğini az çok tahmin edebiliyorum. Kısacası, paylaştığım Instagram hesabına ait link, sözde topluluk kurallarını ihlal eden ırkçı söylemler nedeniyle topluluk kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle yasaklandı.
Hiçbir odaya katılmadınız.