Rehber ZTE ZXHN H168A V2 VDSL Modem Kurulumu

sanjaytr_

Admin
Kuruluma başlamadan önce:
Modeminizin gri portuna VDSL kablosunu, siyah girişe ise güç adaptörünü bağladığınızdan emin olun.

Not: Eğer bilgisayar üzerinden kurulum yapacaksanız, bağlantıyı CAT kablosu ile sağlamanız gerekir. Bilgisayar üzerinden devam edecekseniz, doğrudan ADIM 4’ten başlayabilirsiniz.

ADIM 1: Kurulumu telefonunuz üzerinden yapacaksanız, öncelikle telefonunuzun Ayarlar bölümüne girin.

ADIM 2: Ardından Wi-Fi seçeneğine dokunun.

ADIM 3: Açılan Wi-Fi listesinde, modeminizin markasına ait olan ağı bulun. Örneğin, ZTE marka modem kullanıyorsanız listede “ZTE” adıyla bir ağ göreceksiniz. Bu ağa bağlanırken, modeminizin altında yazan Wi-Fi şifresini girin.

ADIM 4: İnternete bağlandıktan sonra, bir internet tarayıcısı (Chrome, Opera vb.) açın ve adres çubuğuna 192.168.1.1 yazıp Enter tuşuna basın.

ADIM 5: Modem arayüzü açıldığında, kurulum sürecini kolaylaştırmak için Kolay Kurulum Yardımcısı menüsünü seçin.

Kullanıcı adı alanına admin, şifre alanına ise turktelekom yazın. Sonrasında Oturum Aç butonuna tıklayın.

ADIM 6: Kolay Kurulum ekranında İleri seçeneğine basarak devam edin.

ADIM 7: Bu bölümde, “TTNET dışında başka bir internet servis sağlayıcı kullanıyorsanız buraya tıklayın” seçeneğini işaretleyin. Açılan alana firmanız tarafından SMS ile gönderilen kullanıcı adınızı (ör. 3400000000@toplamapc) ve şifrenizi girin.

ADIM 8: Son aşamada kablosuz ağ ayarlarını yapılandırın. Kablosuz ağ adı (SSID) kısmına dilediğiniz ismi yazabilirsiniz. Örneğin, ToplamaPc_2.4G. Ayrıca güvenliğiniz için en az 8 karakterden oluşan güçlü bir şifre belirleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt