Son aktivite

• mrbcksz
    mrbcksz , Anker Liberty 4 Pro Alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Keşke sebep ve karşılaştırma belirtseydiniz
  • sanjaytr_
    sanjaytr_ , Anker Liberty 4 Pro Alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Güzel kulaklık realme Buds Air 6 Pro da bakılabilir. Özellikleri çok yakın iki model. Ekstra yakınlık sensörü gibi artıları var. Ya da...
  • umuter
    umuter , Anker Liberty 4 Pro Alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    ÇÖP ALINMAZ
  • mrbcksz
    mrbcksz , Kulaklık forumunda Anker Liberty 4 Pro Alınır mı? başlıklı bir konu başlattı.
    Amazondan Anker Liberty 4 Pro almayı düşünüyorum 11.11 indirimini becerebilirsem. Önerir misiniz? Aynı fiyat bandında bu çok daha iyi...
  • sanjaytr_
    sanjaytr_ , TurkNet Fiber Dönüşüm başlıklı konuya cevap yazdı.
    Telekom mağdurları arasına hoş geldin. Son 1-2 aydır belirledikleri hedefe ulaşamadıklarından mıdır bilinmez. Dönüşümü tamamlamadan...
  • P
    psybeowulf , TurkNet Fiber Dönüşüm başlıklı konuya cevap yazdı.
    Güncel durum, TurkNet aradı, fiber aktif değilmiş o yüzden iade oluyormuş talebimiz, yapacak bir şey yok gibi şimdilik... @sanjaytr_,
  • P
    Bu şekilde destek kaydına yanıt yazdım, işin ilginç tarafı alt komşum türk telekom kullanıyor, o da başvurdu, iki defa adres hatalı diye...
  • sanjaytr_
    Turknetten fiber dönüşüm talebi açtırın tekrar. Açıldı dediklerinde tekrar gelip sorgulama yapın. Eğer İş Emri kısmında Fiber dönüşüm...
  • P
    Merhaba, Bu şekilde görünüyor.
    • IMG_9888.jpeg
  • sanjaytr_
    Toplama Pc altyapı sorguda detay sorgulama yaptığında nasıl bir sonuç çıkıyor ekran görüntüsü atabilir misin
  • sanjaytr_
    sanjaytr_ 1881-193∞ SAYGIYLA ANIYORUZ konusundaki Ulvi mesajınıza Bayıldım Bayıldım tepkisini verdi.
    ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa...
  • kronik
    kronik , İ5 10400 ekran kartı tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    bu sistemi upgrade etmek için 30k bütçen varsa ben senin yerine olsam bu sistemi upgrade etmekle uğraşmam 37,5-38k ya gecen cuma...
  • balyiyen
    balyiyen , İ5 10400 ekran kartı tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    30k bütçe ama hepsini kullanmaya gerek yok işi görsek yeterli
  • P
    psybeowulf , Turknet forumunda TurkNet Fiber Dönüşüm başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba, Binamıza Türk Telekom fiber kutusu montajlandı, iç tesisat çekildi, dışarıdan kutuya hat girişi yapıldı, TurkNet altyapı...
  • kronik
    kronik , İ5 10400 ekran kartı tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    işlemci yetersiz gelmez ram 32 yapılması şart değil uygun fiyatlı zamanı olsa duruma göre değerlendirmek daha mantıklı olabilirdi...
Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt