Son aktivite

• jahknight
    Selamlar Dostlar, Bugünkü mavi ekran hatamız “VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR”. Öncelikle hemen bu mavi ekran hatamızın neden...
    • 1771888560592.png
  • jahknight
    jahknight , Pedroz nerde ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Türk op bayisi geri gelmiş :D
  • pedroz_1999
    pedroz_1999 , Pedroz nerde ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş buldum. Bırakmak istemiyordum açıkçası, çünkü internet sistemlerine karşı olan ilgimi en iyi ifade edebileceğim yerlerden birisi...
  • pedroz_1999
    pedroz_1999 Pedroz nerde ? konusundaki sanjaytr_ mesajınıza Beğendim Beğendim tepkisini verdi.
    Bu aşamada ben de sana çok kırıldım 😥 Forumda gördüğün her hatayı her düzeltilmesi gerektiğini düşündüğün özelliği gerçekten üşenmeden...
  • jahknight
    eğer hevesim olmasaydı forum da 237 mesaj ve 11 kaynak paylaşmazdım sadece Forum da konu okurdum :)
  • jahknight
    Hevesim vardı fakat son zamanlarda ani ruh hali değşi sebebiyle forum a giremiyordum bunu da açık açık belirtmiştim.
  • jahknight
    Hoşgeldiniz Hocam bıraktım yazmışsınız keşke kalsaydınız :)
  • sanjaytr_
    sanjaytr_ , Güncel yuncuhanim.com sitesi güvenilir mi? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Öncelikle daha önce alışveriş yapmadığımı ve siteyi zan altında bırakmak gibi bir niyetim olmadığını belirterek söze başlamak istiyorum...
  • sanjaytr_
    sanjaytr_ , Pedroz nerde ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu aşamada ben de sana çok kırıldım 😥 Forumda gördüğün her hatayı her düzeltilmesi gerektiğini düşündüğün özelliği gerçekten üşenmeden...
  • pedroz_1999
    pedroz_1999 , Pedroz nerde ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Herkese merhaba. Şansa sıklıkla vakit geçirdiğim farklı bir forumda buranın altyapı sorgulama kısmının bağlantısını gördüm, aklıma...
  • omertahaoztop
    Artık kafayı yemek üzereyim, bir şey bu kadar zor olmamalı. Kafalarına göre iptal ediyorlar, sonra başvurunca tekrar randevu...
  • F
    furkandonertas , TürkTelekom Altyapı Getirme başlıklı konuya cevap yazdı.
    Baskan ıyı aksamlar evet dedıgını yaptım daha once btk dan mesaj gelmeden once gıttım konuştum planlama proje muduru yılın 2.çeyreğine...
  • balyiyen
    Tek kişilik yün yorgan almayı düşünüyorum acaba site güvenilir mi? https://yuncuhanim.com/urun/tek-kisilik-kuzu-yunu-yorgan/
  • balyiyen
    balyiyen TürkTelekom Altyapı Getirme konusundaki sanjaytr_ mesajınıza Beğendim Beğendim tepkisini verdi.
    Rica ederim. Umarım bir an önce kavuşursun
  • Malzom
    Malzom , TürkTelekom Altyapı Getirme başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bölgendeki Türk Telekom müdürlüğü git. Oradan mühendis ile konuş. Belediye kazı ve TT Genel Merkez izin çıkarsa yapılır.
Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt