Laptop önerisi

Elbette ki fazla para vermek istemem ama yetkili bir satıcı olmadığı zaman sorun yaşama ihtimalim yüksek o yüzden korkuyorum
sorun yaşama ihtimalin yetkili satıcı olduğunda da çok yüksek. Sorun yaşadığında aa kardeşim biz yetkili satıcısıyız zaten gel hemen çözelim demeyecekler onlar da.

Yine MSI'ın yetkili servisine gidecek ürün. Onlara kalacak yine her şey. onlar ne demek isterse onu diyecekler. A satıcısından da alsan böyle B satıcısından da alsan böyle.

sorun yaşama ihtimalin yetkili satıcı olduğunda da çok yüksek. Sorun yaşadığında aa kardeşim biz yetkili satıcısıyız zaten gel hemen çözelim demeyecekler onlar da.

Yine MSI'ın yetkili servisine gidecek ürün. Onlara kalacak yine her şey. onlar ne demek isterse onu diyecekler. A satıcısından da alsan böyle B satıcısından da alsan böyle.
Biliyorum ama sipariş konusunda demek istedim özensiz paketleme olur 2. El ürün gönderim olur vs diye korkuyorum

Yani dediğim gibi tercih senin. Ben kendim alacak olsam trendyoldaki ürünü alırdım. Ama sen almıyorsun diye de seni zorlamam.

Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şimdi satıcıya baktım uzun süredir satış yapıyormuş ben de Trendyol dan alacağım ürün nasıl sizce GTA 5 rahatlıkla oynatır mı bu ürünü önerir misiniz birde trendyol 6 taksit ya da 12 taksit vade farksız mı yapıyor

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şimdi satıcıya baktım uzun süredir satış yapıyormuş ben de Trendyol dan alacağım ürün nasıl sizce GTA 5 rahatlıkla oynatır mı bu ürünü önerir misiniz birde trendyol 6 taksit ya da 12 taksit vade farksız mı yapıyor
trendyolda maximum kart'a peşin fiyatına (yani vade farksız) 9 taksit olduğu yazıyor.

GTA 5'i rahatça oynarsın. Öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt