Forum performansı ve her sayfada çıkan modal

omersrn

Uga Buga
Merhaba,

Her sayfa açılışında çıkan bu modali kapatmanın bir yolu var mıdır? Seçenek koydunuz mu?
1757538005185.png

Ayrıca forumun yüklenme hızı olabildiğince yavaş.
1757538042425.png

Görülebildiği üzere sunucu 1.50 saniyede yanıt veriyor. Üstteki modal de açılınca benim sinirim yerinden zıplıyor.

Görülebildiği üzere sunucu 1.50 saniyede yanıt veriyor. Üstteki modal de açılınca benim sinirim yerinden zıplıyor.
Sürekli açılan modal kaldırıldı.

Sunucu yanıt süresine gelecek olursak sorunun farkındayız. olabildiğince optimize etmeye çalışıyoruz. Fakat diğer forumlar gibi binlerce takipçimiz ve çok yüksek bir gelirimiz olmadığı için (aslında 0) kullanabileceğimiz sunucular çok performanslı çalışmıyor. 2.2 saniyelik bir site yanıtının 1.5 saniyesini sunucudan cevap gelmesini bekleyerek geçiriyoruz.

Bu hem sizin hem de bizim için can sıkıcı bir durum. Bunun farkındayız. En kısa sürede düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Sürekli açılan modal kaldırıldı.

Sunucu yanıt süresine gelecek olursak sorunun farkındayız. olabildiğince optimize etmeye çalışıyoruz. Fakat diğer forumlar gibi binlerce takipçimiz ve çok yüksek bir gelirimiz olmadığı için (aslında 0) kullanabileceğimiz sunucular çok performanslı çalışmıyor. 2.2 saniyelik bir site yanıtının 1.5 saniyesini sunucudan cevap gelmesini bekleyerek geçiriyoruz.

Bu hem sizin hem de bizim için can sıkıcı bir durum. Bunun farkındayız. En kısa sürede düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.
Hetzner üzerinden alacağınız 5 euroluk sunucu performansı yerine getirir emin olun. Hosting de iseniz uğraşmanıza gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt