Rehber KYK Yurtlarında Sınırsız İnternet İçin Proxifier Rehberi - Windows

Merhaba Toplama Pc Forum Üyeleri

KYK yurtlarında internet kullanımında kotadan dolayı birçok öğrenci sorun yaşayabiliyor. Bu rehberde, Kyk internetinizi nasıl sınırsız kullanacağınızı adım adım göstereceğim.

⚠️ Not: Bu rehber forum üyelerine özel hazırlanmıştır. Kamuya açık paylaşılması çeşitli sorunlara yol açabileceği için erişim sınırlıdır.

Son düzenleme:
Yurtlarda kısıtlama olmazsa şaşırtırlar.

KYK yurtlarında internet kullanımında kotadan dolayı birçok öğrenci sorun yaşayabiliyor. Bu rehberde, Kyk internetinizi nasıl sınırsız kullanacağınızı adım adım göstereceğim.

⚠️ Not: Bu rehber forum üyelerine özel hazırlanmıştır. Kamuya açık paylaşılması çeşitli sorunlara yol açabileceği için erişim sınırlıdır.

* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Me

* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Teşekkürler

İşe yarıyorsa cidden helal olsun. Geçen yıl bu zamanlar yaklaşık 1.5-2 ay uğraştırmıştı bu mevzu beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt