Anladım hocam, sanırım bı kaç ay daha bekleyeceğim değil miKutudan çıkan beyaz kablo dairelerinize gelecek. Genellikle doğalgaz borusunun kenarından doğalgaz sayacının oraya bırakırlar.
Anladım hocam, sanırım bı kaç ay daha bekleyeceğim değil miKutudan çıkan beyaz kablo dairelerinize gelecek. Genellikle doğalgaz borusunun kenarından doğalgaz sayacının oraya bırakırlar.
değişebilir. ama muhtemelen evet.Anladım hocam, sanırım bı kaç ay daha bekleyeceğim değil mi
Türknet'e fiber dönüşüm talebi açtıysan iş emri olarak sisteme girilmesi lazım. Şu an iş emri girilmemiş görünüyor. Türknete dönüşüm talebi açtır.Merhabalar bugün itibariyle aktif edildi sanırım, turknet kullanıyorum ve işleme alınmış bulunmakta. Geri dönme ihtimali var mıdır acaba? Süreç nasıl işler bundan sonraki? Ayrıca modem olarak hangi modem veriliyor bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
İs emri açıldığını biliyorum ben ama böyle bir şey denildi.Türknet'e fiber dönüşüm talebi açtıysan iş emri olarak sisteme girilmesi lazım. Şu an iş emri girilmemiş görünüyor. Türknete dönüşüm talebi açtır.
Modem olarak bölgesel olarak değişiyor verilen modemler.
Normalde görünmesi gerekiyor. Bakalım ne olacakİs emri açıldığını biliyorum ben ama böyle bir şey denildi.