3 günde fiber getirttim! Konuya gelin!

Selam dostlarım. BTK dan veya dilekçeyi herhangi türlü uşatırmak işe yaramadı. 3 gün önce Linkedinden bulduğum tüm Türktelekom yetkililerine yazıp dilekçeleri dosya eki olarak gönderdim. Sonuç olarak 1 gün sonra Türk Telekom aradı projelendirdi 10-15 gün sürebilir onaylanması dedi. Totalde 3 günün sonunda ise ekipler şuanda geldi binaya kablo çekiyorlar. :cool:
Kimlere yazdın bari onları söyle deneyelim

Yok gelmiyordu. 3 yıldır telekoma soruyordum. Şans falan yok. İmza toplamanın çok etkisi var.
Tamamen Tesadüf olmuş. 11 Yıldır koca semti serdim önlerine. 11 Yıl sonra anca geldiler. Senin durumun harbiden şansına tesadüf olmuş.

Gerçi onlar istedikten sonra 1 günde bile geliyorlar.

Kimlere yazdın bari onları söyle deneyelim
Hocam Ebubekir Şahin ve Cemil Çakır diye birisi cevap vermişti bana. Ebubekir Şahin arkadaşlarına yönlendirdi konuyu Cemil Çakır ise benim bölgemdeki görev arkadaşlarına bildirdi durumu. Böylelikle şansa bala farkedildik. Ama daha önceden BTK, Cimer falan baya darladım. Belki mesajımı ileten farklı kişilerde vardı çünkü en az 20 kişiye mesaj attım Linkedinden. Sadece bu ikisi cevap verdi. Apartmanın hepsine dilekçe imzası attırdım ve mahallede çevre binalarda halihazırda fiber olmasıda bu durumu kolaylaştırmış olabilir.
Tamamen Tesadüf olmuş. 11 Yıldır koca semti serdim önlerine. 11 Yıl sonra anca geldiler. Senin durumun harbiden şansına tesadüf olmuş.

Gerçi onlar istedikten sonra 1 günde bile geliyorlar.
Evet hocam dediğiniz gibi milyonda bir şans denk geldi. Acaba önceden proje çizilmişti de ben yapmalarını mı tetikledim diye sorguladım kendi kendime. Çok uğraştım rahat vermedim sürekli rahatsız ettim insanları. Şimdi 3 gün sonra tüm katlara beyaz fiber çektiler 2 hafta sonra ise kazı çalışmasıyla hem bahçemizi hem de kaldırımlara komple siyah boru döşediler. Bugün pazar günü de kabloyu çekip kutuyu koymaya gelmişlerdi ama kablonun geçeceği yer çok üstte diye yarın merdivenle gelecekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt