3 günde fiber getirttim! Konuya gelin!

Ebubekir Şahine yazdım. Müşteri hizmetleri onun adını vererek aradılar bilgi verdiler, talebimin yönetici bazında olduğunu söylediler telefonuma da fiber ön başvuru numarası geldi hızlıca projelendirilip olumlu bir durumda mesaj atacaklarını belirttiler. Bu yönetici bazı derken ne kastettiklerini pek anlamadım ama umarım işe yarıyordur.
Bilgi için teşekkürler. Şansımı tekrar deneyeyim. Ümit bey zamanında yazdım geri döndüler hala daha altyapı dönüşmedi.

Bilgi için teşekkürler. Şansımı tekrar deneyeyim. Ümit bey zamanında yazdım geri döndüler hala daha altyapı dönüşmedi.
Bana Erenköy Telekom Müdürü Cemil Çakır yardım etmişti talebimi bölgemdeki arkadaşlarına iletmişti. Ama ondan önce ciddi derecede BTK, Cimer vb uğraşmıştım ve tüm Apartman imzalı. Etrafımızdaki tüm binalarda fiber olmasıda bir etken.

Dene kral denemekten zarar gelmez ama çokta zorlama bence sonra inadına yapmadıklarını düşünüyorum.
Reis altyapı sorgulamasında altyapım yok gözükmeye başladı. Tek benim adresimde oluyor ve diğer sitelerde de öyle. Sanırım güncelliyorlar. Öyle umut ediyorum.

Bana Erenköy Telekom Müdürü Cemil Çakır yardım etmişti talebimi bölgemdeki arkadaşlarına iletmişti. Ama ondan önce ciddi derecede BTK, Cimer vb uğraşmıştım ve tüm Apartman imzalı. Etrafımızdaki tüm binalarda fiber olmasıda bir etken.
Valla alakası yok benim direk binanın önünde OFSD fiber saha dolabı var + olarak zaten FTTB altyapı binaya direk fiber giriyor ama şeyine takan yok. Gelene tesadüfen geliyor.

Son düzenleme:
Reis altyapı sorgulamasında altyapım yok gözükmeye başladı. Tek benim adresimde oluyor ve diğer sitelerde de öyle. Sanırım güncelliyorlar. Öyle umut ediyorum.
VDSL altyapıya sahip olanlar hata veriyor herkes için geçerli API güncellenmiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt