45-60 bin Tl arası bilgisayar toplama

nightsmoke

15 FPS
Bütçeniz Nedir?
45-60 bin
Merhabalar 45-60 arası hazır sistem önerir misiniz monitör, klavye, mouse ve kulaklıkla birlikte

Merhabalar 45-60 arası hazır sistem önerir misiniz monitör, klavye, mouse ve kulaklıkla birlikte
Bütçenin 5 bin lirasını monitöre ayırırsak
Klavye mouse ve kulaklık için nasıl bir tercih yapmak isteyeceğini bilemiyorum.

Önerilerim şu şekilde olabilir. Tabii bütçe haricinde çok fazla bir bilgi vermediğin için alternatifler çok fazla olacaktır

47 bin lira civarı ediyor kasa ve monitör. Ekipmanlar ve kasa yükseltmeleri için 13 bin lira bütçe ayırdım. Ekipman tercihleri biraz daha kişiye özel olacağı için daha fazla detaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. 13 bin liranın tamamıyla da ekipman alabiliriz. Bütçenin bir kısmıyla kasaya yükseltme de yapabiliriz.

Bütçenin 5 bin lirasını monitöre ayırırsak
Klavye mouse ve kulaklık için nasıl bir tercih yapmak isteyeceğini bilemiyorum.

Önerilerim şu şekilde olabilir. Tabii bütçe haricinde çok fazla bir bilgi vermediğin için alternatifler çok fazla olacaktır

47 bin lira civarı ediyor kasa ve monitör. Ekipmanlar ve kasa yükseltmeleri için 13 bin lira bütçe ayırdım. Ekipman tercihleri biraz daha kişiye özel olacağı için daha fazla detaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. 13 bin liranın tamamıyla da ekipman alabiliriz. Bütçenin bir kısmıyla kasaya yükseltme de yapabiliriz.

Beyaz sistem dizmek istiyorum aslında

Kasa
112 TL farkla beyaz kasa seçebiliyosun

PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com

www.incehesap.com

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...ik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,243676974.html
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1168272029.html

Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri

Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
m.n11.com

Monitör ikisi arasında kaldım

ASUS TUF GAMING VG279Q3A-W 27 FAST IPS FreeSync Premium BEYAZ 1920x1080 1ms 180Hz 250cd DP HDMI Hoparlör VESA 3YIL 99% sRGB ELMB Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar

ASUS TUF GAMING VG279Q3A-W 27 FAST IPS FreeSync Premium BEYAZ 1920x1080 1ms 180Hz 250cd DP HDMI Hoparlör VESA 3YIL 99% sRGB ELMB Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1149903526.html

Beyaz sistem dizmek istiyorum aslında

Kasa
112 TL farkla beyaz kasa seçebiliyosun

PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com

www.incehesap.com

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...ik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,243676974.html
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1168272029.html

Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri

Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
m.n11.com

Monitör ikisi arasında kaldım

www.amazon.com.tr
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1149903526.html

Kasanın anakartını da en azından gigabyte olarak değiştirmeni öneririm. bios ayarlaması yaparken daha az sıkıntı çekersin. yükseltme konusunda da daha önün açık olur. Ama frisby kasa ve psu kullanmanı önermem. Ne yazık ki incehesaptaki çoğu seçenek aynı seviyede kötü. Tabii senin seçimin ama sadece kasa beyaz olsun (içindeki donanımlar yine siyah sonuçta) diye tüm sistemi riske atmana değeceğini düşünmüyorum.
Daha kaliteli beyaz bir kasa seçeneği koysalarmış iyi olurmuş.

Klavye mouse kulaklık tercihin güzel. Mouse olarak Ajazz 159 Pro da bakabilirsin beyaz model olarak.

Monitör konusunda da 27" için 1080p çok önerilmese de iki seçenek arasından Asus'u alabilirsin.

1
beyaz sistem istiyorsan bütün bileşenleri beyaz dizmelisin ki bir anlamı olmalı
yoksa 2 parça beyaz 2 parça siyah pek mantıklı değil

bu da extra maliyet demek ki

malesef bu bütçelerde zaten üst düzey sistem alınamıyorken
performansa yatırım yapmak yerine beyaza gereksiz yatırım yapma derim

2 attığın smokin sistem hakkında
anakartı gigabyte yap bari denmiş
KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KATILMIYORUM
hatta şunu diyebilirim görselde güncelleme seçenekleri var
+257 tl gigabyte a vereceğime hiç değiştirmem daha iyi
bütçem varsa asus b650m-f bile yapmam asusdan daha fazla para verir aynı anakartın +1757 tl olan versiyonunu seçerim daha iyi

İNCEHESAPTAN SİSTEM ALMA DÜŞÜNCENİZ VARSA DA
AKŞAMA GAMİNG GECESİ VAR ORDAN ALIN DAHA İYİ

Son olarak
9060xt vs 5060 ti 16 gb versiyonları karşılaştırıldığında
bu kartlarla oluşturulacak sistemler arasında 4k gibi bir fiyat farkı oynarsa 9060xt daha fiyat performans bir seçim olabilir

1762513637967.png

sizin attığınız sistemde 5060 ti 16 gb
benim attığım sistemde 9060xt 16 gb var bunun farkındayım

ama bu ürün gaming gecesinde indirime girecek

bana kalırsa attığım sistemi bi görseldeki gibi güncelelyip direkt sepete atın
saat 22 de güncellediğiniz hali ile sepette görürsünüz

sonrasında eğer 5060 ti lı bir sistem indirime girecek olursa
onun da güncellenmiş halini atarım
onu da sepete eklersiniz

fiyatlar açıklandığında bütçenize hangisi daha uygunsa onu alırsınız

ama tavsiyen ne derseniz

iki sistem arasında 4k ve üstü fiyat farkı olursa
9060xt daha fiyat performans olur derim

1762534587178.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt